Recenzie rýb-extra

Máme viac ako 10 rokov práce, nahromadené veľa spätnej väzby o Fishant-Extra. Keďže liek nemá žiadne nepriaznivé a negatívne účinky, zriedkavo sa stretávame s negatívnymi hodnoteniami o Fishant-Extra a predchádzajúcej verzii lieku - "FISHANT-S". Negatívne recenzie sa týkajú hlavne jediného účinku lieku - ak užívate od polovice plechovky k celku v jednej dávke, potom sa vo väčšine prípadov pozoruje mierna hnačka. Ale máme veľa kupujúcich, ktorí si kúpia drogu, pretože tento efekt - Fishant Extra je veľmi dobrý liek na ťažkú ​​zápchu. Stačí len dodržiavať odporúčania pre užívanie lieku. Nižšie nájdete najpopulárnejšie recenzie o Fishant Extra od našich pravidelných zákazníkov.

Vladimir, 70 rokov

  • -Mám 70 rokov. Som lekár a novinár. Dozvedel som sa o „Fishante“ náhodou, keď som pracoval na internete. Často sa pozerám na informácie o lieku, o zdraví, a raz na možnosť lieku, ktorý znižuje hladinu cholesterolu v krvi „sa vynoril“. Pozrel som sa. Čítal som. Keďže si dobre pamätám biochémiu, venoval som pozornosť geniálnemu použitiu vazelínového oleja, ktorý blokuje absorpciu bilirubínu a cholesterolu z črevného lúmenu. Tento reťazec vedie k určitému nedostatku cholesterolu a jeho následnému odstráneniu z depa. A sklad je naša pečeň s nadmernými zásobami tuku a cholesterolu (hepatóza), to sú naše cievy so škodlivými cholesterolovými plakmi.

Moja osobná skúsenosť - a ja som bol diagnostikovaný s hepatózou a zvýšenými hladinami cholesterolu v krvi - hovorí o pozitívnom vplyve používania "Fishant-extra". Prvé tri alebo štyri dni užívania tejto drogy si telo zvyklo na nové skutočnosti. Vzal som Fishant ráno na prázdny žalúdok, polievkovú lyžicu. Spočiatku je v žalúdku nejaké vzrušenie a 3-4 hodiny uvoľnenie stoličky. Nemali by ste byť znepokojení, pretože podľa môjho názoru phycanta dáva choleretický účinok. Toto je obzvlášť zreteľné v prvých dňoch. Potom sa gastrointestinálny trakt upraví a všetko sa vráti do normálu. Najmä zmizne zápcha. Po mesiaci a pol som si všimol zlepšenie v mojej pamäti. Aké sú to príznaky? Spomienka na priezviská, výrazy a synonymá sa uľahčila a urýchlila. Reč sa zrýchlila, keď zanechala pauzy na spomienku.

Vzal som si rybára sedem mesiacov. O šesť mesiacov neskôr daroval krv cholesterolu a potešilo ho, že klesol na 3,6. Toto je zreteľne pod hornou hranicou normálu. Tento ukazovateľ nie je mnoho rokov. Ďakujem rybár.

  • -Analýzy ukázali hladiny cholesterolu 7 mm / l. Ošetrujúci lekár nepredpisoval statíny, pretože som už užíval niekoľko liekov s výrazným vedľajším účinkom. Lekár odporučil trojmesačný cyklus užívania Fishantu. O dva mesiace neskôr hladina cholesterolu klesla na 6,3 mm / la mesiac neskôr o 5,8, čo je vo všeobecnosti normou pre môj vek. Počas kurzu som nezaznamenal žiadne nepríjemné pocity, naopak, v tele sa objavila „ľahkosť“. Na odporúčanie lekára budem vykonávať trojmesačné kurzy ročne.

Elena Vladimirovna, 43 rokov

  • -Môj manžel mal problémy v práci v minulom roku a začal zneužívať alkohol. Má 45 rokov a je pre neho čoraz ťažšie zotaviť sa z pitia. Dostalo sa do bodu, že ho kocovina celý druhý deň mučila. Bolo zbytočné, aby prestal piť, preto som hľadal liek, ktorý by mu pomohol počas opice a aspoň nejako ochránil jeho telo. Taký liek bol Fishant. Rybár nielen rýchlo odstránil toxíny z rozpadu alkoholu, ale aj obnovil črevnú mikroflóru. Manžel prestal zažívať ťažké utrpenie z otravy alkoholom a začal sa zotavovať oveľa rýchlejšie, t. Už som mohol ísť ráno do práce. Tento fakt je zrejmý a ja veľmi dúfam, že aj v pečeni je silná ochrana pred Fishantom a postupne sa normalizuje jeho práca.

Valentín, 33 rokov

  • -Bol som mučený zlou kvalitou kože. Najprv farba a pravidelne sa vyskytujúce akné. Skúšal som veľa krémov, masiek, gélov a všetko, čo potrebujete na rozmazanie tváre. Ako výsledok, lekár povedal, že problém nie je vonku, ale vnútri. Je potrebné normalizovať metabolizmus a črevnú prácu. Odporúča sa piť Fishant. O dva mesiace neskôr, môj tvár dostal normálny zdravý vzhľad, prestal som používať tonálne krémy a akné takmer zmizol. Ale aj ja som stratil 5 kg!
  • Žijem v meste, veľa pracujem a často som v stave stresu. Na naliehanie lekára zložil lekársku prehliadku. Zvýšená hladina cholesterolu bola zistená -6,2. Statíny odmietli piť a lekár odporučil enterosbentný Fishant. Videl tri mesiace. Bol som veľmi spokojný s bonusom na zníženie cholesterolu (až na 4,8) - začal som sa cítiť oveľa lepšie, fyzicky aj emocionálne. Lekár povedal, že je to účinok očistenia tela od toxínov a toxínov. Zoberiem to raz ročne.
  • -Mám negatívnu spätnú väzbu o príprave "Fishant-Extra". Tam bol chladný chlast a ja, na odporúčanie priateľa, jedol celý pohár Fishant-Extras. Musel som ísť skoro ráno do práce a rozhodol som sa tak zabezpečiť. Po hodine som bol netrpezlivý na toalete. V dôsledku toho som vynechal sex chlastu, ako som tam išiel niekoľkokrát. Pravdepodobne som vyčistil črevá od žliaz. Pravda, bez problémov som vstal ráno a poobede som sa cítil svetlo. Moja žena povedala, že by som nemal jesť viac ako 2 polievkové lyžice naraz, a nie ako ja v banke na zasadnutí.
  • -Ako lekár prehlasujem, že je lepšie ako Fishant, ak nie je otrava! Enterosgel je horší v časoch troch alebo štyroch + obsah vlákniny v rybníku plne normalizuje črevnú mikroflóru. Odporúčam Vám detoxikovať telo rôzneho pôvodu (najmä z alkoholu, piluliek a banálnych potravín).

Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom.

Prípravok FISHant-Extra na prevenciu aterosklerózy - zdravie vašich ciev pod ochranou

Čo je to?

výhody

Fishant-Extra má komplexný účinok na telo:

  • blokovanie - liek neumožňuje, aby sa toxíny a cholesterol dostali do krvného obehu tým, že ich naviažu do čriev a evakuujú z tela;
  • pálenie - na kompenzáciu nedostatku žlče, pečeň používa prebytok cholesterolu z iných orgánov. Výsledkom tohto procesu sa zvýši elasticita a hladkosť krvných ciev, obnoví sa kontraktilita žlčníka, pečeň sa zbaví tuku;
  • normalizácia - vstup toxínov do obehového systému, ktorý zničí cievny endotel. Blokovaním nadbytočného cholesterolu v čreve sa netvoria aterosklerotické plaky.

Liek má cenné výhody:

  • vhodné na dlhodobé použitie;
  • nemá žiadne vedľajšie účinky;
  • aktivuje pečeň a pankreas;
  • nie návykové;
  • má prijateľnú cenu.

štruktúra

Vysoká účinnosť Phishant-Extra na prevenciu aterosklerózy je spôsobená pôsobením zložiek prípravku:

  1. rastlinný olej (kombinovaný) - sa nachádza vo vnútri kapsúl pektín-agar, má schopnosť rozpúšťať a absorbovať žlčové kyseliny a potom ich transportovať do hrubého čreva ako súčasť miciel;
  2. liek napodobňuje potravinovú emulziu. Miešanie so žalúdočnou šťavou a obaľovanie slizníc tenkým filmom zaisťuje uchovanie integrity slizničnej bariéry;
  3. potravinársky agar a pektín - skupina zložiek, ktoré aktívne sorbujú a transportujú enzýmy, toxíny a soli ťažkých kovov. Vytvorením ideálneho prostredia pre mikroflóru hrubého čreva pomáha pektín a agar-agar obnoviť prirodzený mechanizmus, ktorý reguluje cholesterol v tele.

Ako sa prihlásiť

Fishant-Extra je pastovitá hmota pripomínajúca detské pyré, balené po 200 g v plastových nádobách. Jeden môže stačiť na týždeň prijatia. Liek poskytuje normalizáciu procesov na fyziologickej úrovni.

Certifikáty kvality

FISHANT-Extra je certifikovaný liek na prevenciu aterosklerózy. Používa sa nielen ako účinná profylaktika proti ateroskleróze, ale aj pre kardiovaskulárne, alergické ochorenia, poruchy metabolizmu, chronické intoxikácie a tiež:

  • nadváha a obezita;
  • diabetes;
  • metabolický syndróm;
  • chronickej cholecystitídy;
  • ochorenie žlčových kameňov;
  • intoxikácie pri rôznych chorobách;
  • chronická tromboflebitída;
  • koronárna choroba srdca;
  • kŕčové žily.

Kde kúpiť

Nákup originálne Fishant Extra je jednoduché. Ak to chcete urobiť, nechajte na stránke žiadosť a počkajte na správcu hovorov.

Lekári recenzia

Efimova I.S.

Zákaznícke recenzie

Zákazníci, ktorí užívali drogu, vyjadrili svoj názor na FISHANT-Extra:

Nikolay Stepanovič, 57 rokov, Oryol:

Victoria, 32 rokov, Kemerovo:

Ľudmila, 47 rokov, Belgorod:

Ekaterina G., 64 rokov, Saratov:

Hodnotenie FISHANT-S®

- Môže FISHANT-S® vo svojej aplikácii podporovať dosiahnuté hladiny indexov lipidového spektra pri použití Crescentr statínu. A podľa toho systému, ktorý bol navrhnutý tak, aby nahradil statín FISHANT-S®, môže byť takáto náhrada uskutočnená (časové obdobia, počet liekov, obdobia kontroly hladiny cholesterolu).

- 1. Keďže statíny a FISHANT-S® majú rôzne mechanizmy účinku, nie je možné medzi nimi porovnávať hladinu cholesterolu pri prechode z jedného lieku na druhý. Statíny blokujú enzým (na úrovni syntézy cholesterolu) s pomerne rýchlym poklesom hladiny celkového cholesterolu v krvi a FISHant obnovuje fyziologický mechanizmus regulácie metabolizmu lipidov normalizáciou enterohepatickej cirkulácie žlčových kyselín, čo trvá oveľa dlhšie. Účinok je však trvalý a trvácny. Životný príjem FISHANT-S ®, na rozdiel od statínov, sa nevyžaduje. Nedáva abstinenčné príznaky.

2. Ak súčasne nahradíte statín FIShantom, potom sa pravdepodobne zvýši hladina cholesterolu. Pre prepnutie na FISHANT-S® je preto potrebné dodržiavať nasledujúcu schému:
- na pozadí príjmu statínu začnite príjem FISH-S-S podľa klasickej schémy: 100 g 2-krát týždenne, 1,5 hodiny po raňajkách (s intervalom 2-3 dni). FISHANT-S ® nie je možné piť s horúcimi nápojmi.
- každé 3 týždne sa dávka statínu zníži o 5 mg až do úplného vysadenia. Kontrola celkového cholesterolu sa vykonáva najskôr 2 mesiace od začiatku užívania FISHANT-S®.

- Ktoré kurzy je najlepšie používať FISHANT-S® po prechodnom období (so statínmi)?

-Trvanie príjmu FISHANT-S® závisí od počiatočných hodnôt celkového cholesterolu a úrovne lipoproteínov s nízkou hustotou, ako aj od prítomnosti sprievodnej patológie orgánov tráviaceho systému. Štandardné trvanie príjmu FISHANT-S® pre hypercholesterolémiu je od 6 mesiacov do 1 roka. Potom sa 2-krát ročne 2-krát opakujú antiprepidemálne cykly.

- Bude FISHANT-S® zasahovať do činnosti Cardiomagnylu a Coronelu?

-FISHANT-S®, ktorý je inertným liečivom, neinterferuje s metabolizmom liekov, ktoré užívate, a nemení ich účinok na telo.

- Lekár predpísal kurz FISHANT-S® počas 6 mesiacov. A skladá sa z vazelínového oleja, ktorý, ako sa hovorí na internete, s dlhou recepciou spôsobuje atónia čreva, narúša trávenie a spôsobuje hypovitaminózu. Povedz mi, je bezpečné používať FISHANT-S® tak dlho?

- Na rozdiel od bežného lekárskeho vazelínového oleja, petrolatum, ktoré je súčasťou FISHANT-S®, nemá takéto vedľajšie účinky. Toto je spôsobené nasledujúcimi znakmi tohto enterosorbentu:

1. Na 100 gramov prípravku FISHANT-S® pripadá menej ako denná terapeutická dávka vazelínového oleja, ktorú lekári odporúčajú na laxatívny účinok. Pri výrobe FISHANT-S® sa ako surovina používa vazelínový olej (špeciálne vybraná úzka frakcia) s najvyšším stupňom čistenia.

2. Výsledkom komplexného technologického procesu je mikroemulzia, pozostávajúca z malých častíc vazelínového oleja s veľkosťou 0,1 μm, obklopených semipermeabilnou pektínovou membránou vystuženou agarovým agarom z morských rias. Táto štruktúra umožňuje, aby emulzia zostala stabilná a nebola stratifikovaná pod vplyvom žalúdočnej šťavy. Počas prechodu FISHANT-S® cez gastrointestinálny trakt je teda vylúčený priamy kontakt vazelínového oleja s bunkami sliznice zažívacieho traktu. V tomto enterosorbente je vazelínový olej úplne inertný voči telu, to znamená, že nie je absorbovaný do krvi a funguje len v črevách, nevstupuje do chemických interakcií a netvorí nové chemické zlúčeniny, ktoré sú pre organizmus toxické. Pretože okrem vazelínového oleja obsahuje FISHANT-S® pektín a agar-agar, pomáha obnoviť črevnú mikroflóru a jej motorickú evakuačnú funkciu (má laxatívny účinok).

- Pokiaľ viem, lieky na zníženie cholesterolu nemajú veľmi dobrý vplyv na pečeň. A FISHANT? Je to tiež zlé pre pečeň?

- FISHANT-S® nemá takéto vedľajšie účinky ako statíny, ktoré potláčajú funkciu pečene. A dokonca aj naopak. FISHANT-S ® prispieva k revitalizácii pečene a pankreasu. FISHANT-S® je bezpečný pre dlhodobé použitie.

- Mám žlčové kamene, môžem si vziať FISHANT?

- Ak sa ochorenie žlčových kameňov používa s opatrnosťou, je potrebné poradiť sa s lekárom. V akútnych stavoch sa FISHANT-S® neodporúča.

- Je jeden FISHant dosť na liečbu dysbiózy?

- Napriek tomu, že FISHANT-S® prispieva k obnoveniu mikroflóry hrubého čreva, samotný FISHANT-S® nestačí na liečbu dysbiózy. Je potrebná komplexná liečba. Pri týchto otázkach je najlepšie kontaktovať svojho lekára.

- Ako užívať FISHANT-S?

- FISHANT-S® sa užíva 2 krát týždenne, každý 100 g (to znamená, že obsah nádoby sa má rozdeliť na dve dávky). Take 1 hodinu po ľahkej raňajkách. FISHANT-S® je pasta, zvyčajne sa odporúča jesť s čajovou lyžičkou (v malých porciách), môžete piť vodu alebo džús.

- Je potrebné počas liečby liekom FISHANT dodržiavať určitú diétu?

- FISHANT-S® neznamená žiadnu špeciálnu diétu. FISHANT-S® sa môže užívať aj s diétou predpísanou lekárom.

- Ak jesť FISHANT na lačný žalúdok, cítim sa zle. Je možné si pred tým dať raňajky? A čo je najlepšie jesť pred FISHANT?

- Je lepšie mať raňajky. Ľahké raňajky prispejú k vylučovaniu žlčových kyselín. FISHANT-S® sa odporúča užívať hodinu po ľahkom raňajkách.

- Je možné užívať FISHANT pre diabetikov?

- Áno, FISHANT-S® sa úspešne etabloval pre abnormálne funkcie pečene u diabetes mellitus 2. typu, diabetických angiopatií dolných končatín. Vo svojich štúdiách lekári poznamenávajú, že pri použití FISHANT-S® sa normalizuje nielen metabolizmus lipidov, ale aj hladina cukru v krvi a množstvo glykovaného hemoglobínu.

- Čo je biely olej? Je to škodlivé?

Biely olej je vysoko rafinovaný lekársky vazelínový olej (špeciálne vybraná úzka frakcia vazelínového oleja). Vazelínový olej dokonale rozpúšťa žlčové kyseliny a je pre telo absolútne inertný. Zložky FISHANT-S® (s výnimkou vody) sa neabsorbujú v gastrointestinálnom trakte a nemenia účinok iných liečivých látok. Liek ako celok netvorí žiadne medziprodukty, ktoré môžu byť absorbované alebo transformované do iných zlúčenín, ktoré menia metabolizmus organizmu. FISHANT-S ® pôsobí len v tenkom čreve, nemení kyslosť v žalúdku, nemá škodlivý účinok na pečeň, dobre odstraňuje toxíny a žlčové kyseliny.

- Mám odstránený žlčník. Môžem užívať FISHANT-S®?

- Po operácii odstraňovania žlčníka vám FISHANT-S® umožňuje obnoviť tráviaci proces a zbaviť sa pripútanosti na prísnu diétu.

- Dojčím dieťa, môžem jesť FISHANT?

- Hoci FISHANT-S® je chemicky inertné liečivo (neabsorbované v čreve a neprenikne bariérou), štúdie o použití FISHANT-S® počas gravidity a laktácie sa neuskutočnili, neexistujú údaje o jeho účinku na plod. Najlepšie je kontaktovať lekára s touto otázkou.

- Koľko kilogramov stratím pri užívaní FISHANT-S®?

- Pred 15 rokmi sa lekári, ktorí vytvorili tento liek a skúmali jeho účinok, domnievali, že FISHANT-S® možno nazvať „liek na obezitu“, pretože pacienti užívajúci liek FISHANT-S® stratili hmotnosť. Ale potom sa objavil veľký počet pacientov s normálnou alebo naopak s podváhou, a ukázalo sa, že užívaním FISHANT-S® normalizovali svoju telesnú hmotnosť. Akonáhle sa obnoví mikroflóra hrubého čreva, obnoví sa zhoršený metabolizmus (vo všeobecnosti sú problémy s hmotnosťou dôsledkom narušeného metabolizmu). Preto možno teraz povedať, že FISHANT-S ® normalizuje telesnú hmotnosť.

Každý človek je individuálny, takže nikto vám nemôže vopred povedať, koľko stratíte pri užívaní akéhokoľvek lieku.

- Užívate liek FISHant-S ® na celý život alebo si môžete vziať prestávky?

- FISHANT-S® sa zvyčajne odporúča absolvovať kurzy, zatiaľ čo lekári odporúčajú sledovať indikátory cholesterolu, triglyceridov atď. Ale každý prípad je individuálny. Existujú pacienti, ktorí používajú FISHANT-S® nepretržite niekoľko rokov. Odporúčame Vám poradiť sa s lekárom.

phishing s

Publikované: 25-11-2005 00:45 Môžete mi prosím povedať, ako účinná je droga Fishant C?
na zníženie hladín cholesterolu v krvi

Publikované: 25-11-2005 19:58 Nie je to tak. To nie je liek. Ide o potravinové doplnky. Dodatok k jedlu. Ako liečivo sa neskúmalo, ale iba pre toxickú bezpečnosť (a to nie je zaručené v dobrej viere). tj pokiaľ ide o nie "pokiaľ ide o zníženie hladiny cholesterolu", ale "je to jedovatý?".
Nezamieňajte lieky s výživovými doplnkami.
Lekár, ktorý predpisuje potravinový doplnok vo forme lieku ako hlavného alebo jedného z hlavných liekov, robí chybu. V prípade, že to spôsobuje poškodenie pacienta (zhoršenie priebehu základného ochorenia bez vhodnej liečby), môže byť prenesené na administratívnu alebo štátnu zodpovednosť. Takže je to potrebné, ale bohužiaľ, nie našimi zákonmi. Aj keď sa pokúsite, nič nie je nemožné.

Publikované: 2009-11-26 00:52 Je možné vziať zlé Fishant C bez rady lekára?
Mám zvýšený cholesterol v krvi

Pokiaľ viem, zlé nemajú žiadne vedľajšie účinky?

Publikované: 26-11-2005 00:54 Je možné vziať zlého rybára C bez rady lekára?
Mám zvýšený cholesterol v krvi

Pokiaľ viem, zlé nemajú žiadne vedľajšie účinky?

Publikované: 26-11-2005 01:54 Ak uvažujete o nedostatočnej liečbe ochorenia pri používaní doplnkov stravy ako „vedľajšieho účinku“, potom viete, že toto je najzávažnejší vedľajší účinok. Priama kontraindikácia na recepcii.
Ale ak sa to neberie do úvahy, potom teoreticky neexistuje žiadny dôkaz. Opäť platí, že sa nepočítajú toxické účinky látok, ktoré sú súčasťou niektorých neregistrovaných alebo nespravodlivo registrovaných potravinových doplnkov.
Na použitie doplnkov stravy nie je potrebné poradiť sa s lekárom, pretože To nie sú drogy, a zhruba govrya jedlo.
V slušných krajinách sa predávajú v obchodoch s potravinami a vždy majú výrazný nápis, ako napríklad: "NIE liek. Beriete ho na vlastné riziko."
Mal by sa riadiť zdravým rozumom a vlastným vzdelaním. S tým, ak obaja sú dosť, potom nie je potrebné doplnky stravy.

Priamo k vám má zmysel začať navštevovať okresného terapeuta. Porozprávajte sa s ním (av prípade potreby s príslušnými odborníkmi) o možnostiach diagnostickej základne vášho zdravotníckeho zariadenia. Zistite, či existuje zvýšená hladina cholesterolu v krvi, lipidový profil (nie všetky sú nebezpečné), potreba korigovať hladiny cholesterolu.
V ideálnom prípade, s odborníkom na výživu diskutovať o možných zmenách v potravinových preferenciách, v strave - často je to dosť dosť na normalizáciu hladiny cholesterolu v krvi.
A ak sa vám nepodarí v tomto smere, premýšľajte o použití liekov na korekciu tohto cholesterolu. Náklady na tieto lieky sú buď nižšie alebo porovnateľné s nákladmi na výživové doplnky, ale ich účinok je objektívny.
tj ak by výživové doplnky mali liečivý účinok, nazývali by sa liekmi. (existujú príklady)

Publikované: 28-11-2005 00:31 Ďakujeme za odpoveď.

Faktom je, že mám zvýšený cholesterol od roku 1997, viac ako 6,5 mmol
pred šiestimi mesiacmi, po nervóznej práci, som mal epizódy paraxysmálnej tachykardie, nedávno som podstúpil ultrazvuk srdca a lekár povedal, že hypertrofia ľavej komory je mierna a zvýšenie aorty a stopy cholesterolu v cievach.
Preto som spanikáril a rozhodol sa piť zakor itd alebo Fishant C, ktorý údajne nemá
vedľajších účinkov.
Aby sa upokojili nervy, pumpan začal piť a nova tachykardia takmer zmizla.

Publikované: 06-02-2007 17:39 Sú tu, že kategoricky nesúhlasia s výživovými doplnkami, ale chcem to pochopiť. Je dosť informácií o FISHANT a vyzerá to presvedčivo, odkazuje sa na výsledky výskumu, Špecifické zdravotnícke zariadenia a konkrétnych špecialistov. Je to naozaj len gang prokhindeev "vparivayuschih" ich "zázračný liek". Otázka nie je nečinná, po inštalácii stentov som bola predpísaná pre zvyšok Liprimaru a kardiomagnylu, podľa mojich pocitov zrejme niečo pre mňa ničia. A naozaj chcem nájsť alternatívu. A tu je to ponúknuté, Ale práve tam a nadával. Otázkou je - koľko sú tieto útoky proti oprávneným. Alebo doplnok stravy je už stigma? Je však známe, že prechod na status lieku nie je veľmi jednoduchý, najmä v skorumpovanom prostredí. Výrobcovia Liprimar majú zjavne dosť peňazí na základe svojej ceny.

Poradie: Pravidelné
Úplný názov: 1
Profesia: lekár
Špecialita: vaskulárny chirurg
Adresa: Jekaterinburg
Celkový počet správ: 131

Publikované: 06-02-2007 19:37 Aký je rozdiel medzi liekom a výživovým doplnkom? Po prvé, aby bolo možné zaregistrovať a uvoľniť liek, je potrebné vykonať sériu štúdií na zvieratách a ľudských dobrovoľníkoch, mali by byť opísané všetky vedľajšie účinky a komplikácie užívania lieku. V prípade potravinových doplnkov je presvedčenie výrobcu, že liek je neškodný, dostatočné a nie je potrebný žiadny výskum. Po druhé, liek má jedného výrobcu, o ktorom môžete zistiť všetky podrobnosti. V doplnkoch stravy má výrobca často nejaké abstraktné meno a nie je nikomu známy. Po tretie, droga sa predáva v niekoľkých krajinách a používajú ju lekári z rôznych krajín, takéto informácie o výživových doplnkoch nie sú k dispozícii. Vaše právo na výber - je ošetrené osvedčeným nástrojom alebo lacnou biologickou prísadou.

Publikované: 07-02-2007 10:23 Vážený súdruh. Chukin, dali ste také hnevané výčitky výživovým doplnkom, že je nepohodlné túto tému preháňať ďalej, ale stále sa rozhodnúť, možno objasním otázku:
Po prvé, vo všeobecnosti to nie je potravinový doplnok, ale o veľmi špecifickej informácii o jeho výrobcovi, existujú aj odkazy na jeho dlhodobé štúdie, uvádza sa schéma vplyvu a vysvetľuje, prečo existuje pozitívny účinok a neexistujú žiadne vedľajšie účinky. Liprimar má zoznam vedľajších účinkov. Pokiaľ ide o "lacné", potom za cenu mesačného kurzu Fishant a Liprimara sú porovnateľné, takže to nie je o peňažné úspory, ale o zdravie. Zaoberáme sa jedným z nich, zmrzačíme druhého. Tu podrobne opisujú mechanizmus pôsobenia lieku, ale nie je odborníkom, je ťažké pochopiť, čo je pravda, a kde "rezance na ušiach". A otázka bola otázka špecialistu, ktorý by mal problémy s prezeraním materiálov (ktoré sa dajú ľahko nájsť na internete ľubovoľným vyhľadávacím nástrojom) a potom by povedal, že ide o "papierovú gramotnosť" alebo "niečo v nej". A tak to znie bez rozdielu, ako "všetky lieky len zničia nás!" Ospravedlňujem sa, keď som spôsobil podráždenie mojou otázkou, nepokúšal som sa o to. By golly! Je to len vtedy, keď máte pocit, že predpísaný liek pôsobí na pečeň a lekár hovorí: "Malo by to tak byť!", Potom chcem nájsť alternatívu.

Publikované: 01-08-2012 21:42 Moji lekári hovoria, že hladina cholesterolu bude vždy vysoká, preto budete musieť brať lieky na celý život. Nahradil ho Fishant. Nesťažujem sa. cholesterol sa vrátil do normálu a myslím, že pečeň hovorí ďakujem za pitie a nie pilulku s dvojstranovým popisom vedľajších účinkov. Áno, a syn sa neustále snaží o moju dodávku, keď preháňa alkohol.

Akým spôsobom FISHANT-Extra znižuje hladinu cholesterolu, skúma pacientov a lekárov

Mnohí ľudia ani netušia, že ich hladina cholesterolu v krvi je zvýšená. Dezinformácia, informačný hlad, neochota poznať skutočný stav svojho zdravia vedie k zhoršeniu choroby. To môže spôsobiť nežiaduce účinky a závažné komplikácie. Čo robiť? Ak sa človek rozhodol postarať sa o svoje zdravie, navštívil lekára a ukázalo sa, že hladina cholesterolu je oveľa vyššia ako normálne, je potrebné zvoliť správny liek.

Donedávna ľudia používali FISHANT-S na zníženie cholesterolu. Dalo by sa kúpiť až do roku 2016. Po dobu asi 10 rokov, tento liek umožnil ľuďom cítiť sa zdravý a plný energie.

Ale farmaceutický priemysel nestojí. Výsledkom výskumu a pravidelnej práce lekárov z prvej mestskej nemocnice a ruskej Štátnej lekárskej univerzity na zlepšenie ich výrobkov bol vytvorený najnovší nástroj, ktorý sa z hľadiska vlastností a kvality stal ešte lepším.

Od roku 2016 tak FISHANT-S (prvá generácia) nahradil nový zabávač FISHANT-Extra. Absolvoval všetky potrebné klinické skúšky a je uznávaný ako jeden z najlepších liekov na cholesterol. Potvrdením kvality tohto produktu je prítomnosť súboru registračných dokumentov a štátnych certifikátov.

Aký výsledok by sa mal očakávať od použitia FISHANT-Extra?

  • Znižuje hladinu cholesterolu.
  • Čistí pečeň. Chráni pred účinkami škodlivých látok.
  • Odstraňuje toxíny.
  • Veľa znižuje pravdepodobnosť náhlej mŕtvice alebo srdcového infarktu.
  • To robí plavidlá a malé kapiláry pružné, a tiež pomáha posilniť ich.
  • Úplne bezpečné a neškodné pre telo.
  • Je to jeden z najlepších prostriedkov na prevenciu aterosklerózy.

Cholesterol: Nebezpečenstvo ochorenia

Život bez cholesterolu. To je motto mnohých ľudí, ktorých úroveň presahuje normu. Čo je to a čo je život ohrozujúci? Je potrebné poznamenať, že cholesterol je špeciálna tuková bunka, ktorá je obsiahnutá v krvi každej osoby. Bez ich prítomnosti by funkčnosť tela zlyhala. Existujú špeciálne pravidlá, ktoré regulujú hraničné hodnoty hladín cholesterolu. Ak počet a koncentrácia týchto tukových buniek prevyšuje normu, potom sa cievy mozgu a srdca jednoducho upchajú. Potom vzniká riziko srdcového infarktu, mŕtvice, kardiovaskulárnych ochorení a iných porúch v práci celého organizmu. Často nižšia hladina cholesterolu rýchlo zlyhá.

Tento patologický proces by ste nemali podceňovať, pretože zdravie sa môže prudko zhoršiť a život končí v najneočakávanejšom momente. Ako ukazuje prax, v dôsledku srdcového infarktu spôsobeného upchatím ciev zomrelo približne 16% pacientov, ktorí nezačali liečbu včas. Najlepšou liečbou je samozrejme prevencia. FISHANT-Extra pomôže zabrániť prejavom negatívnych dôsledkov. O tom svedčia pacientske posudky.

Ako FISHANT-Extra pracuje s cholesterolom?

Druhá generácia lieku FISHANT-S, FISHANT-Extra, bola vyvinutá Katedrou fakultnej chirurgie Ruskej štátnej lekárskej univerzity pod prísnym dohľadom akademika Rana a RAMS Saveliev V.S. (Prvá mestská nemocnica pomenovaná podľa NI Pirogov, Moskva). Pôsobenie nápravy začína v čreve, kde látky v jeho zložení pokrývajú sliznicu, čím bránia telu v asimilácii škodlivých zlúčenín. Zároveň sa nevytvárajú prekážky brániace prieniku živín z potravín. Na druhej strane sa žlč rozpúšťa v bielom oleji. Držia sa vo vnútri kapsuly a presúvajú sa do hrubého čreva. V dôsledku tohto mechanizmu sa cholesterol vylučuje prirodzene, bez toho, aby sa dostal do krvi.

Pod vplyvom prípravku FISHANT-Extra dochádza k miernemu nedostatku žlče, ktorý je kompenzovaný pečeňou. V tejto situácii sa používa nadbytok cholesterolu z pečene a cievneho systému. Výsledkom tohto procesu je čistenie pečene a celého cievneho systému, čo zabraňuje ich upchávaniu. Žlčník zároveň obnovuje svoju kontraktilnú funkčnosť a cievy a kapiláry získavajú pružnosť a sú hladké a čisté.

Pod vplyvom lieku FISHant-Extra je normalizovaný mechanizmus kontroly hladiny cholesterolu v tele. Jeho zvýšená koncentrácia sa postupne znižuje na normálnu hodnotu. Zároveň je metabolizmus plne upravený vďaka aktivácii tráviacich enzýmov.

Zloženie lieku FISHANT-Extra

Enterosorbent FISHANT-Extra (druhá generácia prípravku FISHANT-C) neobsahuje škodlivé látky. Je vyrobený iba na základe prírodných a absolútne neutrálnych zložiek ľudského tela, ktoré nie sú absorbované črevami a neinterferujú s pôsobením iných liekov. Tento liek je absolútne bezpečný a nemá žiadne vedľajšie účinky. Pôsobí len v črevách. Ktoré zložky sú súčasťou FISHANT-Extra:

  • Jablkový pektín. Veľmi dôležitá zložka, ktorá prispieva k zlepšeniu zažívacieho systému. Stabilizuje metabolizmus organizmu a peristaltiku čriev. Hlavnou vlastnosťou pektínu je neutralizácia a eliminácia cholesterolu z tela.
  • Frakcionovaný rastlinný olej. Kokosový olej sa používa ako súčasť Fishant-Extra. Obsahuje veľké množstvo triglyceridov so stredným reťazcom (rýchly a bezpečný zdroj energie pre ľudí). Kokosový olej tiež zabraňuje vstrebávaniu škodlivých zlúčenín do čriev.
  • Agar agaru na potravinárske riasy. Agar-agar má silný protizápalový účinok. Pod jeho vplyvom sa obnovuje práca pečene a všetky škodlivé látky, toxíny, trosky, nebezpečné zlúčeniny sú úplne neutralizované.
  • Výplne ovocia a bobuľovín. Ich prítomnosť v zmesi FISHANT-Extra zvyšuje kvalitu liečiva. Vzhľadom na zahrnutie prírodných ovocných a bobuľových plnív, liek obsahuje vysokú úroveň vlákniny, tak potrebné pre telo pre normálne trávenie.
  • Kyselina sorbová. Prírodná biologická zlúčenina, ktorá podporuje detoxikáciu organizmu a výrazne zlepšuje imunitný systém.

Zloženie FISHANT-Extra umožňuje jeho použitie ako univerzálny prostriedok nielen pre cholesterol, ale aj pre problémy s tráviacim traktom. Je to vynikajúci liek na prevenciu mnohých chorôb, ktoré môžu vzniknúť v dôsledku ľudského života a vplyvu životného prostredia.

Ako používať prípravok FISHANT-Extra: návod na použitie

Chcete sa rýchlo zbaviť vysokého cholesterolu v krvi? Pozorne si prečítajte návod na používanie FISHANT-Extra. Ak máte záujem o akékoľvek otázky - opýtajte sa na fóre. Ako už bolo uvedené mnohými hodnoteniami pacientov, správne používanie tejto drogy vám umožní rýchlo a ľahko obnoviť požadovanú úroveň cholesterolu, ako aj zlepšiť výkon celého tela. Ako užívať FISHANT-Extra:

  • Nádoba sa musí mierne pretrepať a otvoriť.
  • Podľa návodu sa nástroj používa v jednej polievkovej lyžici raz denne a len po jedle. Zvyčajne ľudia po obede.
  • Použitie lieku je povolené ráno a večer. Niektorí lekári poznamenávajú, že jeho účinnosť v tomto období je mierne znížená. Je to kvôli zvláštnostiam ľudského tela.

Celý priebeh liečby je približne 6 mesiacov. Hoci niektorí pacienti dostatočne a tri mesiace užívali FISHANT-Extra. Cena sa pohybuje od 300 do 500 rubľov. Kapacita jednej nádoby je 200 ml. Priemerný terapeutický priebeh bude potrebovať asi 12 plechoviek. Fishant-Extra si môžete kúpiť v internetovom obchode alebo v lekárňach v krajine.

Liek sa nepoužíva na liečbu detí mladších ako 16 rokov, tehotných žien a počas laktácie.

Kto potrebuje kúpiť FISHANT-Extra na zníženie cholesterolu?

Ako si pacienti všimnú, aby sa zistili bez zvýšených testov, či je cholesterol zvýšený, je potrebné zmerať veľkosť pásu. Ak značka presahuje 96 cm, potom by ste mali začať užívať FISHANT-Extra. V počiatočných štádiách vývoja patologického procesu je možné vyhnúť sa vážnym dôsledkom. Najviac ohrození sú obézni ľudia. Štíhla trpí touto chorobou oveľa menej.

Pravidelné používanie FISHANT-Extra vám umožní cítiť sa ako zdravý človek, pretože tento univerzálny liek pomáha proti mnohým chorobám. Každý si môže liek kúpiť. Používa sa na prevenciu aj liečbu. Kedy musím užívať lieky?

  • Kocovina. Niektorí ľudia to vedia pod rúškom ranných bolestí hlavy, závratov, zvracania a nevoľnosti. Aby ste sa vyhli nepríjemným pocitom, mali by ste pred konzumáciou alkoholu užívať dve lyžice FISHANT a rovnaké množstvo po skončení hostiny. Pôsobí ako silný enterosorbent, ktorý viaže všetky toxíny a toxické zlúčeniny, lokalizuje ich a prirodzeným spôsobom ich odstraňuje z tela.
  • Diabetes mellitus. Veľmi nebezpečná choroba, ktorá môže byť smrteľná. Na uľahčenie prejavu symptómov tejto choroby lekári odporúčajú užívať FISHANT-Extra. Liek môže významne znížiť stupeň agresie endotoxínov a regulovať funkčnosť pankreasu.
  • Alergické reakcie. Častou príčinou alergie u človeka v akomkoľvek veku môže byť hromadenie trosky, nebezpečných zlúčenín a toxínov v tele. Na pozadí endotoxickej agresie imunitný systém začína produkovať neadekvátne reakcie aj na menšie podráždené faktory. Z toho sa objavujú alergické reakcie. Aby ste sa vyhli alergiám, musíte užívať enterosorbent FISHant-Extra (v minulosti FISHANT-S).
  • Dysbacteriosis. Táto odchýlka nastáva v dôsledku porušenia mikroflóry tela. Výraznejšie v črevách. V ňom sa akumulujú škodlivé mikroorganizmy. Príčinou dysbiózy môže byť aj nekontrolovaná a nepovolená liečba. Použitie Phishant-Extra úplne obnoví rovnováhu črevnej mikroflóry.
  • Zápcha. Veľmi častý výskyt, najmä u hemoroidov. Vyskytuje sa ako dôsledok hromadenia výkalov v konečníku v dôsledku metabolických porúch a slabej črevnej motility. S FISHANT-Extra, zápcha nie je problém. Stačí spotrebovať asi 100 ml. a po 1-2 hodinách bude možné črevo čistiť prirodzeným spôsobom. Je to vynikajúci núdzový nástroj na boj proti zápche.
  • Žlčové ochorenie. Vyskytuje sa v dôsledku podvýživy, častého stresu, prepracovania, nedostatočného odpočinku, fyzickej nečinnosti. V dôsledku prítomnosti týchto faktorov žlč v močovom mechúre stagnuje, čo vedie k jej kryštalizácii. V budúcnosti kryštály tvrdnú a tvoria kamene. Aby sa zabránilo výskytu tejto nebezpečnej choroby, lekári odporúčajú užívať enterosorbent FISHant-Extra. Má jedinečné vlastnosti, ktoré vám umožňujú obnoviť funkčnosť pečene a žlčníka.
  • Metabolizmus. Prerušenie v tomto procese môže nastať, ak tuky (lipoproteíny a cholesterol) už nie sú spracované v pečeni. Na stenách ciev sa hromadia tukové usadeniny, čo vedie k zhoršeniu krvného obehu. Iba užívanie lieku Fishant-Extra môže zachrániť osobu pred problémami s metabolizmom a výrazne znížiť a normalizovať cholesterol.
  • Nadváhou. Dnes je to dosť naliehavá otázka. Najčastejšie sa týka ľudí, ktorí trpia metabolickými poruchami. Veľmi účinný prostriedok pri problémoch s nadváhou - Fishant-Extra. To vám pomôže rýchlo zbaviť libier.

Niet pochýb o tom, že prípravok FISHant-Extra je univerzálnym liekom prakticky pre všetky choroby spojené s cholesterolom a znečistením organizmu toxínmi. Musíte myslieť na svoje zdravie a začať prevenciu alebo liečbu okamžite.

Recenzie špecialistov, alebo čo lekári a lekári hovoria o príprave FISHant-Extra z cholesterolu?

Už niekoľko desaťročí pracujem s pacientmi v centre rodinného lekárstva. Ľudia so zhoršeným metabolizmom, alergickými reakciami as pocitom všeobecnej slabosti k mne často prichádzajú. Vo väčšine prípadov diagnóza ukazuje zvýšenú hladinu cholesterolu a celkovú kontamináciu organizmu. Okolo roku 2005-2006 sa objavil vynikajúci nástroj s názvom FISHANT-S. Prekvapilo ma jeho vlastnosti. Moji pacienti po úplnom kurze boli zbavení toxínov a hladina cholesterolu bola úplne normalizovaná. V tomto roku sa objavila nová, ešte efektívnejšia príprava FISHANT-Extra. Nadbytok tuku po 1,5-2 mesiacoch užívania lieku je takmer neutralizovaný pod jeho vplyvom.

Problémy vysokého cholesterolu sú pozorované u mnohých ľudí. Okrem toho sa každoročne rýchlo zvyšuje počet pacientov. Dôvodom je nesprávny spôsob života. Pre pacientov, ktorí za mnou prichádzajú o pomoc, odporúčam, aby ste dodržiavali prísnu diétu. Je potrebné mať na pamäti, že to nebude účinné bez čistenia tela. Najlepší liek na vysoký cholesterol v krvi, nadváhu a obezitu, myslím, že FISHANT-Extra. Mnohí pacienti sa často pýtajú na FISHANT-S. Toto je ten istý liek, len séria nových a nahradených radom C.

Skutočné recenzie už používajú liek FISHANT-Extra z cholesterolu! Pomáha to alebo nie?

Často ma trápila ťažkosť v žalúdku. Niekedy tam bola taká ostrá bolesť, že som nemohol pracovať ani relaxovať. Doslova som nenašiel miesto pre seba. Nemám rád nemocnice už od detstva, takže som sa liečil sám. Samozrejme, z toho vychádzala imaginárna úľava, ale situácia sa nezmenila. Odolať týmto bolestiam už nebola sila a ja som šiel k lekárovi. Analýzy odhalili cholecystitídu a vysoký cholesterol v krvi (8,5). Okamžite som prisúdil veľa drog. Kúpil som všetko, strávil veľa peňazí, ale výsledok nebol obzvlášť potešený. Bolesť nezmizla, len menej výrazná sa stala. Cholesterol klesol na 7. Zoznámený, keď som sa dozvedel o mojich problémoch, Fishch-Extra mi poradil. Čo je to - nevedel som, ale kúpil som si celý kurz naraz. Po troch mesiacoch diagnóza ukázala normálny cholesterol a začala som sa cítiť vynikajúca.

Problémy s nadváhou sú mi známe takmer celý život. Zvlášť získané kilá počas tehotenstva. Často ma trápila arytmia. Nemohol som ísť ani do tretieho poschodia bez toho, aby som mal pocit dychu. Srdce mi práve vypadlo z hrudníka. Išiel som k lekárovi a bol diagnostikovaný. Vyšetrenie ukázalo nezrovnalosti v práci kardiovaskulárneho systému, zníženú elasticitu ciev a zvýšený cholesterol. Lekár mi predpísal Fishant Extra. 2 mesiace po tom, čo som to urobil, som výrazne stratil váhu, cítim sa oveľa lepšie. Prijímam ďalej liek na profylaxiu.

Musím povedať, že Fishant je vysoko kvalitná droga. Každý deň ďakujem jej vývojárom. Mám cukrovku a potreboval som vysoko kvalitný enterosorbent na očistenie tela toxínov. Vyskúšal som veľa dobrých produktov, ale maximálny účinok sa dosiahol len s použitím niekoľkých samostatných liekov v komplexe. Keď som bol informovaný Fishant, kúpil som ho na jeden kurz a úplne znížiť. Veľmi spokojný s výsledkom. Teraz ho prijímam len ja.

V mojom veku je veľmi dôležité sa dobre starať o svoje zdravie. Mám rád pikantné a mastné jedlo a jesť vo veľkých množstvách. V poslednej dobe som si všimol, že som rýchlo získaval na váhe, objavila sa krátkosť dychu a môj pulz sa zrýchlil. Preto som sa rozhodol podstúpiť priebeh liečby. Lekár v prvom rade upozornil na potrebu znížiť hladinu cholesterolu a celkové očistenie tela od toxínov. Odporučil univerzálny liek zvaný Fishant-extra. Nehľadal som iné prostriedky, pretože úplne dôverujem svojmu lekárovi. Po 2 mesiacoch užívania lieku sa cholesterol vôbec nevrátil do normálu, dýchavičnosť zmizla a metabolizmus sa zlepšil. Som 100% spokojný s výsledkom.

Rybárčenie mimo konkurencie. Tento enterosorbent som užíval 4 roky. Do roku 2016 sa tento liek vyrábal pod názvom Fishant-S. A čo je najdôležitejšie, nie je návykové. Veľmi účinný prostriedok na zvýšenie celkového tónu tela. Pred svojím nástupom často navštevovala lekárov. Teraz s Fishantom som skoro zabudol cestu do nemocnice. Veľmi úspešná kombinácia zložiek a prírodného zloženia vám umožní jemne očistiť telo a zlepšiť zdravie.

FISHANT-S, PASTE NA VNÚTORNÉ POUŽITIE

Vezmime si to v poriadku.

". V anamnéze chronickej kolitídy, pred rokom, podľa výsledkov kolonoskopie po príchode do nemocnice.

Bohužiaľ, táto anemnestická skutočnosť mi nič nehovorí. Povaha kolitídy nie je známa, nie je známe, ako je uzemnená, jej prejavy sú nejasné. Preto sú hodnoty tejto anamnestickej skutočnosti nulové. Ak si jednoducho zapísali kolonoskopiu, jednoducho to nič neznamená.

"Na druhý deň som urobil ultrazvuk, pretože po užití fishant-c (potravinové doplnky na zníženie cholesterolu, cholesterol pravidelne stúpa na 7-8, ale je resetovaný, vďaka diéte) začala oranžová stolica."


Potravinové doplnky, pompézne nazývané výživové doplnky mimo medicíny, ich nezahŕňajú do stravy. Z týchto newfangled doplnky stravy výkaly môžu dab v akejkoľvek farby dúhy!
„Boh vie, čo tam striekali. Môžete povedať - čo im príde na myseľ? “© prof. premena


"Podľa záverov ultrazvuku: chronická pankreatitída bez exacerbácie:
Pankreas normálnej veľkosti, kontúry sú rovnomerné, jasné, echostruktúry sú difúzne heterogénne, echogenicita parenchýmu je znížená. Močový mechúr je neúplný.

Tento záver je z hľadiska definície rozhodne nekompetentný, opísaný obraz je normálny. Presnejšie povedané, je napísané na norme! Nie sú to príznaky chronickej pankreatitídy! Pankreatické kamene, cysty, jazvy - to sú príznaky pankreatitídy! A nie efemérna heterogenita! Pankreas a nemal by byť na ultrazvuku homogénny, ako je mlieko! Je obvyklé písať patológiu pre normálny ultrazvukový obraz pankreasu, takú tradíciu. Stručne grimasy overdiagnosis !

"Prešiel analýzou pankreatickej amylázy, lipázy a alfa-amylázy - všetky testy sú normálne."

Hoci tieto analýzy boli zbytočné. Ale je dobré, že výsledok je dobrý.


"Ako liečiť chronickú pankreatitídu, nikdy nebola taká bolesť, aká bola opísaná pri pankreatitíde."


Nemáte žiadnu chronickú pankreatitídu!


"Aké ďalšie vyšetrenia máte?"

Žiadne takéto prieskumy! Dovoľte mi povedať, čo by nemalo prechádzať! Nevykonávajte vyšetrenie bez jasného svedectva lekára. Škoda na nervový systém! Vaša peňaženka tiež pravdepodobne nie je bez dna! Nakreslite zbytočné testy! Kúpiť ovocie lepšie! Vykonávanie nerozumných vyšetrení nedáva nič iné ako zbytočné výdavky, bezsenné noci a sivé vlasy!

Ak výkaly z novodobého doplnku stravy nadobudli neprirodzenú farbu, je potrebné vylúčiť diétny doplnok z diéty, a nie ísť na ultrazvuk! A analyzovať tému cholesterolu, rozloženie snímok z príslušných údajov prieskumu!

FISHANT-EXTRA PREDCHÁDZAJÚ Hangover!
Užívanie Fishant-Extra pred a po alkohole, zabudnete na kocovinu syndróm!

Jedna plechovka lieku je dosť pre 5 recepcií!

Ak si vezmete jednu polievkovú lyžicu predtým, ako si vezmete alkohol a jednu polievkovú lyžicu FISHANT-Extra, potom bude vaše ráno DOBRÉ! Najbezpečnejšie riešenie kocoviny!

Ako PHISHANT-Extra pomáha znižovať kocovinu

Čo je to opica

Kocovina je otrava toxickými látkami, ktoré sa tvoria v našom tráviacom systéme počas rozpadu alkoholu. K tomu sa pridáva metabolická porucha a nesprávna distribúcia tekutiny v tele.

Kontrola toxínov

FISHANT je silný enterosorbent, t.j. liek, ktorý absorbuje (zachytáva, blokuje) jedovaté zlúčeniny z rozkladu alkoholu v našich črevách a odstraňuje ich z tela výkalmi.

Obnovenie trávenia

Fishant-Extra čistí váš tráviaci systém od produktov rozkladu alkoholu rýchlejšie ako iné známe prostriedky a vďaka obsahu vlákniny obnovuje črevnú mikroflóru, ktorá zase normalizuje metabolizmus v tele! To všetko sa cítite oveľa lepšie!

FISHant-Extra
Čistí vaše telo pred účinkami alkoholu efektívnejšie a rýchlejšie ako iné prostriedky!

Certifikáty kvality

Liek bol vyvinutý lekármi First City Hospital a Ruskej štátnej lekárskej univerzity. Vyrobené viac ako 10 rokov, prešlo klinickými skúškami, má štátne certifikáty a všetky registračné dokumenty.

Fishant Extra recenzie

Ľudmila, 50 rokov

- Žijem a pracujem v meste. Pri práci sa často musia zúčastniť rôznych podujatí, ktoré slúžia alkoholickým nápojom. Doteraz pocítil kocovinu na druhý deň úplne pokazenú pracovnú náladu a niekedy musel zostať doma. Teraz som tento problém vyriešil. Užívanie jednej polievkovej lyžice ryby pred odobratím alkoholu a jednej lyžice pred spaním ma úplne zbaví opice.

Valentin, 56 rokov.

-Pijem alkohol len cez víkendy. Niekedy telo nemá čas zotaviť sa v pondelok a často sa stáva, že tento pracovný deň je úplne stratený. Moja žena si kúpila Fishant - Extra a teraz sa moje telo zotavuje oveľa rýchlejšie. A ak pijete s mierou, potom všeobecne prestal zažívať opicu. Teraz v pondelok chodím do práce autom, nie verejnou dopravou.

Zloženie lieku "Fishant - Extra"

Enterosorbent "Fishant-Extra" - obsahuje zložky absolútne neutrálne pre telo - rastlinný olej, prírodný pektín, agarový agar z morských rias, ktorý sa neabsorbuje v čreve, úplne sa vylučuje z tela, a preto je liek neutrálny a bezpečný pre telo, pretože sa neabsorbuje v tráviacom trakte a nemá žiadne negatívne vedľajšie účinky.

Frakcionovaný rastlinný olej

Kokosový olej - efektívne transportuje živiny a sorbenty priamo do čriev a používa sa ako rýchly a bezpečný zdroj energie!

Apple pektín

Je dôležité stabilizovať metabolizmus, znižuje obsah žlčových kyselín v tele, zlepšuje periférny obeh, ako aj črevnú peristaltiku.

Agar agaru z morských rias

Používa sa ako silné protizápalové činidlo, ktoré neutralizuje toxíny, produkty rozkladu alkoholu obsiahnuté v čreve. Posilňuje pečeň a zlepšuje jej výkon.

Metóda použitia Fishanta:

Fishant-Extra sa užíva v 1 polievkovej lyžici pred užitím alkoholu a jednej polievkovej lyžice po večeri. Pred raňajkami si môžete vziať jednu polievkovú lyžicu.

Možnosti príjmu

10 - 30 minút pred užitím alkoholu. Môžete piť studenú vodu, džús atď. Pred spaním. Je možné ráno po párty.

Kontraindikácie:
  • Individuálna neznášanlivosť komponentov
  • dojčenie
  • Mladšie deti
    16 rokov
  • tehotenstvo

Objednávkový formulár „Fishan-Extra“
-vyberte počet plechoviek

Minimálne objednané množstvo je 8 plechoviek.

Moskovskej a moskovskej oblasti

V celej Moskve a Moskovskej oblasti sa doručenie objednávky vykonáva kuriérskou službou do 1-2 dní. Náklady na doručenie kuriérov v Moskve a Moskovskej oblasti - od 350 rubľov. Platba musí byť vykonaná v hotovosti pri prevzatí tovaru. Za tovar a predplatené zásielky môžete zaplatiť zľavu 1,5%. Platba vopred je vykonaná akýmkoľvek spôsobom, ktorý je pre vás výhodný. Pokyny vám poskytne náš vedúci obchodu.

Rusko a Kazachstan

Dodávka v Rusku a Kazachstane sa uskutočňuje kuriérskou službou do 2-10 dní. Náklady na doručenie kuriérov zo 400 rubľov. Platba musí byť vykonaná v hotovosti pri prevzatí tovaru.

CIS a zahraničia

Kuriérske doručenie do celého sveta spoločnosťou DHL so 100% platbou vopred. Dodacia lehota 2-10 dní. Platba vopred je vykonaná akýmkoľvek spôsobom, ktorý je pre vás výhodný. Pokyny vám poskytne náš vedúci obchodu. Presné náklady na doručenie a objednávku vám vyzve vedúci obchodu po zadaní obsahu objednávky a dodacej adresy.

Rybárske extra recenzie

Pomôžte televíznemu programu „Pomoc!“

Registrované: 15.2.2014
Správy: 1

Registrovaný: 23.03.2012
Správy: 707

Prihlásený dňa: 06.2.2011
Správy: 286

Registrovaný: 23.03.2012
Správy: 707

Ničí patogénne mikroorganizmy gastrointestinálneho traktu, pohlavných orgánov (s aplikáciou aplikácie). Zobrazuje produkty rozpadu mikroorganizmov a odpadových produktov. Gram-pozitívne a gram-negatívne mikróby, huby rodu Candida, podliehajú adhézii a deštrukcii. Liečivo nelepí a neinhibuje črevnú saprofytickú mikroflóru (laktobacily, bifidobaktérie atď.). Na rozdiel od eubiotickej mikroflóry (laktobacily, bifidobaktérie) je patogénna mikroflóra nedostatočná pre črevo, čo zabezpečuje jej vylučovanie fyziologicky z tela na povrchu Enterosgelu a elimináciu prejavov dysbakteriózy. Enterosgel viaže a odstraňuje rotavírusy.
Ako ukazujú výsledky mikrobiologických štúdií, patogénna a podmienečne patogénna mikroflóra priľne k povrchu Enterosgelu a zrúti sa, zatiaľ čo nepatogénna mikroflóra nepodlieha adhézii a nezhrožuje sa. Zložky mŕtvych patogénnych a podmienečne patogénnych baktérií, vrátane fragmentov stien, zostávajú na povrchu enterosorbentu.

Registrovaný: 04.02.2013
Správy: 514
Miesto: Kazachstan, WKO, s

Mastné výkaly u dospelých: príčiny, diagnostika, liečba

Cream zmrzlina recepty doma Varenie jemnú liečbu