Voskový mol: tinktúra, užitočné vlastnosti, predpis, liečba, recenzie

K dnešnému dňu, metóda liečby, ktorá je veľmi rozšírená v staroveku opäť získava popularitu - tinktúra voskového mora. Druhým menom tohto úžasného lieku je včelí oheň. Zvážte podrobnejšie, aké sú vlastnosti aplikácie tejto terapeutickej látky a z akých ochorení sa dá liečiť.

Čo je to voskový mol, jeho použitie v receptoch tradičnej medicíny, užitočné vlastnosti tinktúry voskového moku, indikácie a kontraindikácie, odporúčané dávky a priebehy liečby.

O vosku - čo to je

Vosk moth známy od staroveku. To bolo základom pre lieky, ktoré dokonale vyliečili zo srdcových ochorení, zmien súvisiacich s vekom, mužskej impotencie a mnohých ďalších chorôb.

V minulom storočí, v niektorých reštauráciách v Číne a Japonsku, podávali jedlá s larvami voskových molí. A ak sa obrátime k starovekej dobe - v starovekom Grécku a starovekom Egypte, tento liek úspešne liečil konzumáciu, neplodnosť a ďalšie patológie gynekologickej sféry.

Presné informácie o tom, ako správne používať liečivý prípravok vyrobený na báze voskového moku, sú veľmi dlho známe len určitému okruhu ľudí: liečiteľom a včelárom.

Vo všeobecnosti sa vosk považuje za škodcu v včeliach, hoci existuje alternatívny názor na ich vzájomne prijateľnú symbiózu s včelami. Od okamihu, keď krtko položí svoje vajcia až do hodiny vzhľadu dospelého motýľa, voskový mol je len vo vnútri úľa. Preto hlavnou potravou pre malé larvy mora bola len včelí vosk a voštiny s pozostatkami medu.

V prvých 10 dňoch sa larvy živia iba perlami a medom. Mnohí včelári odporúčajú užívať tinktúru len takým 10-dňovým jedincom.

Výsledkom je, že voskový mol nie je len metlou všetkých včelárov, ale aj vynikajúcim liečebným nástrojom.

Užitočné vlastnosti vosku - tinktúra a extrakt

  • antibakteriálne;
  • imunostimulačné;
  • antioxidant;
  • stimulácia mozgovej aktivity a fyzickej aktivity;
  • detoxikácia;
  • tonizujúce, regeneračné po závažných chorobách, chirurgický zákrok;
  • prevencia a liečba chorôb kardiovaskulárnych a respiračných systémov;
  • zlepšenie pamäťových a koncentračných schopností, nálady;
  • regulačné metabolické procesy v tele;
  • normalizáciu hladín glukózy v krvi;
  • prevencia chrípky a iných prechladnutí;
  • liečba genitálnej oblasti ženy (ovariálna cysta, početné dysfunkcie, hormonálne poruchy, neplodnosť) a muž (adenóm, prostatitída, neplodnosť).

Tinktúra sa úspešne používa v kardiológii, dermatológii, gynekológii, liečbe ochorení gastrointestinálneho traktu, gerontologii.

Hlavné indikácie pre použitie tinktúry včelieho ohňa

  • Infekcia pľúc prútikom Koch.

Od staroveku sa tinktúra včelieho žihadla používa ako účinný terapeutický nástroj v boji proti tuberkulóze. Existuje množstvo vedeckých prác, ktoré dokazujú teóriu, že enzýmy lariev mothov, ktoré sa úspešne živia včelím voskom, môžu rozbiť škrupinu Kochových tyčiniek, čím priamo porážajú pôvodcu tuberkulózy.

Úspechy v liečbe boli také veľké, že sa tento liek začal používať pri liečbe iných ochorení, ktorých povaha je spojená s bakteriálnymi infekciami.

  • Všetky druhy srdcových defektov, vrodené anomálie tohto orgánu, arytmia, kardioneuróza atď.
  • Výrazne zlepšuje hemoglobín a úspešne sa používa pri liečbe ochorení krvi.
  • Pomáha zotaviť sa z operácie, lieči osteoporózu a cystické formácie.
  • Je široko používaný na obnovu stratenej vitality, pozastavenie zmien súvisiacich so starnutím a prevenciu chorôb spojených so všeobecným starnutím tela.
  • Vynikajúci nástroj pri liečbe ochorení tráviaceho traktu.
  • Pomerne bežný liek na zvýšenie fyzickej odolnosti športovcov pred športovými výkonmi a rehabilitáciou po súťaži.

Je dôležité si uvedomiť, že napriek tomu, že tento liek nemá žiadne vedľajšie účinky, iba lekár alebo informovaný včelař by mal predpísať a zapísať dávku.

Voskový prípravok na prípravu tinktúry

Všeobecne platí, že je jednoduchšie kúpiť túto tinktúru od osvedčeného včelára, napríklad „pergoff.ru: tinktúra voskového moku, extrakt, sirup“, ale ak ju skutočne potrebujete variť, potom sa naplní v pomere 1:10 (10 g lariev voskových molí) 100 g vodky). Často v tejto tinktúre pridajte exkrementy lariev mory, dávajú farbu a majú zodpovedajúcu biologickú aktivitu.

Okrem tinktúr sa z tohto včelárskeho produktu extrahuje extrakt, pripravuje sa medový sirup.

Účinnosť tohto lieku na lekárske účely je opísaná nielen vo vedeckých časopisoch.

Existuje mnoho pozitívnych recenzií obyčajných ľudí, ktorí použili tento spôsob liečby na sebe.

Napríklad, rezident Novosibirsk, Tatiana, píše recenziu:

„Dlho som ani netušil, že v prírode existuje taký liek ako včelí poklop. Ale stalo sa to tak, že môj syn nakazil tuberkulózu. Lekár súčasne s hlavnou liečbou predpísal liek, syn veľmi rýchlo šiel na opravu. Vyzbrojený podrobnejšou znalosťou tohto lieku som sa tiež rozhodol použiť túto tinktúru na liečbu mojej choroby - kŕčové žily. Dnes, po dvoch mesiacoch liečby, výsledok má svoju vlastnú pozitívnu dynamiku a verím, že infúzia včelieho ohňa mi pomôže navždy zbaviť sa môjho problému. “

Kontraindikácie vosk moth tinktúra

  • Peptický vred, erozívna patológia pažeráka;
  • tehotenstva, hoci podľa niektorých zdrojov v treťom trimestri je povolené používať na odstránenie toxikózy;
  • alergických prejavov a individuálnej neznášanlivosti.

Návod na použitie voskovej mory

Vzhľadom k tomu, s takmer akýkoľvek druh liečby s včelími produktmi, alergia môže vyvinúť, je potrebné začať používať tinktúru alebo extrakt včelieho ohňa z malých dávok - 10-15 kvapiek denne v dopoludňajších hodinách pol hodiny pred jedlom.

Existuje ešte jemnejšia voľba pre vstup do liečby tinktúrou voskového mora:

1 deň - štvrtina dávky;

2. deň - polovica odporúčanej dávky;

3 dni - tri štvrtiny;

dávka sa vypočíta v závislosti od hmotnosti osoby - pri každých 10 kilogramoch sa odporúča užívať tri kvapky tinktúry.

Ak sa niekto nechce obťažovať kvapkami - včelári odporúčam, aby ste pol hodinu pred jedlom napili pol čajovej lyžičky uvedenej tinktúry dvakrát denne. Maximálna dávka - lyžica trikrát denne.

Na profylaktické účely sa odporúča jednorazový príjem, ale dvojnásobný príjem liečiva bude účinnejší pri liečbe, ale je lepšie ho nedosiahnuť až do neskorého večera, takže po užití močovinovej peny sú možné problémy so zaspávaním.

Účinnosť sa zvyšuje aj vtedy, ak sa moth tinktúra zriedená v lyžičke vody ihneď neprehltne, ale drží sa v ústach, trochu sa nasáva.

Súbežne s liečbou sa odporúča abstinencia od alkoholu a nadbytok v potrave.

Vonkajšie použitie tinktúry lariev voskového moru

Navonok, táto tinktúra lieči otlaky, vredy, masti herpes vredy, varí. Efektívne miešanie lyžičky tinktúry s rovnakým množstvom Dimexidu, ktorý sa používa v aplikáciách a obaloch. Ak má pacient vysokú citlivosť, je možné kompozíciu ďalej riediť polovičnou čistou vodou.

Odporúčaná liečba - trvanie liečby larvami včiel

Priemerný priebeh je tri mesiace, ale často pre rôzne choroby existuje vlastný režim. Ak si tinktúru kúpite v časom overených a kvalitne testovaných miestach, návod na použitie pre špecifické ochorenia sa vždy pripája k extraktu z tinktúry alebo voskového moku.

Bee moth recenzie

Tu uvádzame iba malú časť všetkých skutočných recenzií, ktoré nám návštevníci v knihe návštev napísali viac ako sedem rokov existencie našej stránky. A všimnite si, že sú skutočné, každá z nich sa nachádza v tejto knihe. Dúfame, že príbehy na obnovenie týchto ľudí budú užitočné pre jedného z vás. Ako jeden z prvých priateľov stránky povedal Nikolai: recenzie a rady sú potrebné na podporu, pozdvihnutie ducha, viery a nádeje.

Tatyana (11/18/2013).
Dobrý deň, Nina Dmitrievna! Dlho som vám nepísal, veľa vecí prišlo dole. A teraz je tu aj zlá správa o nemožnosti dopraviť vašu tinktúru na Ukrajinu a bez nej sa nemôžeme robiť. Chcem sa podeliť o svoje skúsenosti, možno niekto príde vhod. Môj syn má stabilnú formu tuberkulózy, a hoci sa liečime v Taliansku, nie je žiadny výsledok. Bolo obdobie / v júni / keď som stratil všetku nádej. Mal som hroznú depresiu. Syn sa stal veľmi tenkým, nezažil takmer nič, sotva sa presunul na záchod, počas užívania lieku mal strašné zvracanie. A od júla začali brať tinktúru z voskovej mory: je to 50 kvapiek 2 krát denne, beriem 20 kvapiek denne Výsledky boli viditeľné o týždeň neskôr: mal chuť do jedla, začal znižovať kašeľ, prestal dusiť. Výsledok som pocítil o niečo neskôr, ale už teraz cítim potrebu žiť, zlepšovať a okrem toho aj výrazný výkon. Syn začal priberať na váhe, menej kašľa, zlepšovať spánok, zvyšovať silu. A to napriek tomu, že neberie lieky, pretože pri pouhej zmienke o drogách alebo nemocnici, sa chveje. Viem, že v liečbe je ešte dlhá cesta, ale keď je výsledok, je ľahšie sa liečiť a žiť. Ďakujem!

Elena (14.3.2014).
Vitajte! Chcel by som zanechať vašu spätnú väzbu o vašom zázračnom lieku - voskovom mote. Naozaj sa mi páči váš produkt, a to tinktúra voskového mora. Je okamžite zrejmé, že sme nespadli do obvyklých falošných lekární. Účinok je úžasný, a nezáleží na tom, z ktorej choroby ju vziať. Prijímame ju takmer celú rodinu. Dala jej neter tinktúru z mora, mala časté sezónne prechladnutie. Tentoraz počas celej zimy pili tinktúru spolu, bola to trochu ako figurína, ale prekvapivo trpel chladom ľahko, to by malo ležať pred najmenej 2 týždne s vysokou horúčkou. Moja sestra, rovnako ako zimná jar, tak konštantná sinusitída. Videl som tinktúru voskovej móže len mesiac a hovorí, že je omnoho lepší. Známy, ktorému som poradil, aby váš oheň uhryzol, trpia rakovinou prsníka a jej pleuréziou viac ako päť rokov. Kvapalina bola niekoľkokrát čerpaná. Po 3 mesiacoch užívania mory si všimla zlepšenie, spútum sa začalo ustupovať a čoskoro prešiel samotný kašeľ, aj keď to bolo tak veľa rokov v chémii. Niečo podobné. Všeobecne platí, že váš vosk moth je veľmi účinný liek, ďakujem za to.

Preskúmajte číslo 320 knihy návštevníka. Fatima.
Píšem to pre tých, ktorí sú chorí s bronchiálnou astmou. To naozaj veľa pomáha.
Moja matka trpí astmou 5 rokov. Predtým mala bronchiálne ochorenie vo forme chronickej bronchitídy, astma bola spochybnená. Ale pred 5 rokmi, moja matka začala mať útoky, po jednom z nich, veľmi ťažké, ona bola diagnostikovaná astmatický stav - najhoršie komplikácie astmy.
Počas nasledujúcich 3 rokov sme boli takmer každé 2-3 mesiace v nemocnici, bola neustále na hormónoch. Som tak unavený, že som stratil všetku nádej. A potom som sa náhodou dozvedel o voskovom móte a rozhodol som sa objednať z beznádeje.
A začali sme recepciu. Na konci tretieho týždňa sa prvýkrát nepožiadala o injekciu, vo štvrtom týždni sa injekcie znížili na dvakrát týždenne. Piaty týždeň - zostala len na inhalačnom hormóne. A každý týždeň sa niečo z drog znížilo. Po 3 mesiacoch sme zabudli na injekcie...
Konzumujeme tinktúru takmer 1,5 roka. V súčasnosti zostáva drogy raz denne len Foradil Kombi. Ak sa vám zima, netrvá to štrnásť dní, ale 3 dni. Myslím, že by bola úplne vyliečená, keby prestala fajčiť. Bohužiaľ, to fajčí, tak som sa teraz rozhodol objednať vosk moth s rezervou.
Veľmi pekne vám ďakujem za vašu úprimnosť a za vaše výrobky, mama sa cíti skvele a vyzerá dobre. Voskový mol nie je všeliek, ale veľmi dobrý pomocník v boji proti astme.

Vosk moth tinktúra - recenzie a liečivé vlastnosti.

Včelí voskové mory sú mory, ktorých húsenice sa živia voskom, pergou, poremom, zvyškami kukiel lariev včiel. Na bezrybe - sušené ovocie, hrozno, jablká, cukor alebo sušený hmyz.

Ostatné mená včelieho moru: oheň včela, klochen, motytsytsya, shashen, galónový melón.

Ich vzácnejší príbuzní sú plamene južnej stodoly, mlynské plamene, mory na oblečenie a plamene sušeného ovocia.

Včelí vosk - čo je to za hmyz?

Voskový mol je veľký a malý. Veľké - 2 cm na dĺžku, rozpätie krídel - 3-3,5 cm Malé - 1x2 cm.

Farba dospelého hmyzu závisí od toho, čo larva jedla. Ak sú prázdne voštiny, motýle sa stávajú strieborno-sivými, a ak sú plodové bunky, potom hnedé alebo tmavo sivé. Húsenice sú bielo-žlté.

Prečo je voskový mol nazývaný had? Áno, všetko je jednoduché - infúzia sa mení na červeno, okrem alkoholu - skutočnej požiarnej vody. To sú však všetky populárne mená. Oficiálnym názvom tohto škodcu je Galleria Melonell.

Motýle nikdy nejedia - nerozvinuté ústa. Žijú na tom, že jedli húsenice. Počas dňa Galenia sa Melonella schováva na tmavých miestach, v noci letí do včelieho úľa, aby v noci položila vajíčka (7-12 motýľov na jeden úľ v noci). Samica voskového mora sedí medzi strážnymi včelami, zamrzne po dobu 1 - 5 minút a potom zaskočí do úľa v hornej časti hrebeňov (vyššie ako včely zvyčajne sedia). Dobrým miestom na oheň sú steny buniek s čerstvým peľom alebo nie úplne zapečatené bunky s medom. V najhorších, úzkych (0,2 mm) trhlinách v tele úľa alebo v rámci budú robiť. Po dobu 2 minút voskový mol položí dávku vajíčok - 54 kusov pre veľkú a 14 malých pre jednu, potom na ne sedí ďalšiu hodinu, po ktorej môže položiť ďalšiu dávku. Mlyn z úľa voskový opadá jednu hodinu pred svitaním, ale takéto návštevy sa môžu opakovať až 4 noci v rade.

Samice voskového moru žijú 7 - 26 dní a počas tejto doby môže veľký človek položiť 2 000 vajíčok, malý až do 400).

Vývojový cyklus voskovej mory z vajíčka na motýľ je v teplej sezóne 45-60 dní:

  • Po 5-10 dňoch, veľmi pohyblivé chobotnice a osem-eyed húsenice 1 mm dlhý poklop z vajec. V prvých 3 hodinách života jedia med a peľ, potom prechádzajú na vosk a zvyšky včelích kukiel, niekedy na perga. Hrýzť cez diery v hrebeňoch a dotiahnuť ich pavučinami - to je chrániť ich pred včiel. Obľúbené voštiny - tie, ktoré sú tmavšie a ďalej od svetla.
  • Jeden mesiac po vyliahnutí sa húsenice zúria.
  • Po 10 až 18 dňoch sa získa motýľ. Za rok sa vymieňajú 3 generácie voskových molí.

Tento odpad odpadá všade okrem oblastí s veľmi drsným podnebím alebo vysokými horami (1,5-2 km nad morom). Ideálna teplota pre životnosť je +30 o C. Pri +20 o sa reprodukcia spomaľuje a pri 10 o sa zastaví. Len kukly a larvy včelieho moru v zime. Pri -10 o a +40 o Voskový mólo zomrie v ktoromkoľvek štádiu vývoja, preto, aby sa zabránilo voštine, musí sa skladovať v chlade.

Výhody a poškodenie voskových molí

  • Larvy jedia voštiny (v úli a v skladoch). Jedna malá larva na život (mesiac) konzumuje 1,2 g plástu (400 buniek!).
  • Jesť med, peľ, pergou.
  • Zabije brood - pre život môže pokaziť 11 včelích lariev. Moth hlodá bunky plodom, poškodzuje krídla a nohy. Takýto plod nie je ani utesnený - alebo len okraje sú utesnené a v strede je ponechaný veľký otvor. Ak už jedená larva už bola zapečatená, včely ju otvárajú a tiež stavajú na „krku“ bunky, takže v tejto oblasti maternica nepokladá vajíčka.
  • Ognevka - nositeľ gniltov (infekčných chorôb).

Ale o použití voskovej mory by sa malo hovoriť samostatne. V skutočnosti je to hlavný cieľ tohto článku. Nie motýle samotné majú prospešné vlastnosti, ale iba larvy voskových molí. Áno, a tie - presne definovaná kvalita a veľkosť. Aby sa nejako minimalizovali škody spôsobené larvami voskového moru, včelári sa naučili, ako z neho vyrobiť liečivú tinktúru. Liečivé vlastnosti takejto tinktúry sú vyššie, ak larvy voskového mora jedli tmavé sushi (boli experimenty na potkanoch a žabách!). V tmavej krajine je menej voskov (50% namiesto 70%), ale užitočnejšie včelie produkty - materská kašička, integ- ria a membrány lariev atď.) A to znamená vyššiu biologickú hodnotu. Keď sú tieto látky spracované larvami mora, stanú sa biologicky aktívnymi.

V zložení lariev:

Lipáza a serínová proteáza, t.j. enzým proteázy štiepiaci proteín s účinnou látkou serín. Serin bol prvýkrát nájdený v hodváb a voskový mol tiež vyrába hodvábne nite. Lipáza a proteáza sú tráviace enzýmy a pôsobia hlavne na gastrointestinálny trakt, vrátane pečene a žlčníka. Pomáhajú telu absorbovať viac živín. Lipáza rozkladá tuky, proteázy - proteázy.

Chitosan, ktorý odstraňuje tuky a rozkladá cholesterolové plaky.

Užitočné stopové prvky: železo (veľmi veľa), draslík, horčík (pre svaly), mangán, meď, molybdén, selén, fosfor, chróm, zinok, kobalt.

Pochybný enzým ceráza. Pokúsili sa ho študovať v rokoch 1800-1900 (Rusi, Poliaci, Američania, Arabi), ale z neznámych dôvodov to nevyvinuli. Doteraz nebol oficiálne uvedený v zozname enzýmov. Existujú však dva patenty:

  • Americký patent na extrakciu ceraz z voskového mora. Richard Lisette tvrdí, že ceráza je peroxidáza, tj enzým obsahujúci železo, ktorý urýchľuje oxidáciu vody a kyslíka na peroxid vodíka. Peroxid v našom tele produkuje imunitné bunky - leukocyty a granulicídy. Podieľa sa na metabolizme, odstraňuje prebytočný cukor, toxíny a voľné radikály a tiež bojuje proti cudzím látkam - vírusom, hubám, infekciám.
  • Ruský patent na získanie biologicky aktívneho produktu z lariev včelieho mora.

Nezamieňajte cerazu s:

  • Uhorka. Cerasee (Momordica Karantia) je jamajská horká zelenina ako chudá uhorka, je to horká čínska tekvica.
  • Cherry. Cerasa - z talianskej - čerešňovej (angličtina - čerešňa, lat. - cerasum).

Liečba močom

Tinktúra voskového vosku sa používa v tradičnej medicíne od 1600s. Objavovateľ nie je známy, ale ľudové recepty na výrobu tinktúr sú celkom vážne používané a dokonca upravené modernými včelármi na zlepšenie ich liečivých vlastností. Napríklad ukrajinský včelár V.Gromovy zistil, že koncentrácia účinných látok nie je oveľa viac v tele lariev, ale v ich výkaloch. Počítačová diagnostika alkoholických extraktov lariev a výkalov podľa Volllovej metódy (elektrický odpor) odhalila desaťnásobnú koncentráciu biologicky aktívnych zložiek v roztoku s exkrementmi, ktoré boli oveľa bohatšie.

Rozsiahle klinické štúdie sa nevykonali, oficiálna lieková tinktúra voskového moku sa nepovažuje za liek na nič.

Neformálna medicína stanovila a stále kladie rôzne pokusy. Takže homeopat S.A. Mukhin zistil, že tinktúra lariev rozpúšťa zjazvenie v srdci po srdcovom infarkte a jeho kolega v patente N.A. Spiridonov zistil, že infúzia lariev, ktoré sa živia tmavými bunkami, chráni srdce a zlepšuje metabolizmus.

Kandidát biologických vied V.F. Bakaneva vo svojej dizertačnej práci zverejnila zistenia, že serínová proteáza (tráviaci enzým lariev v norách) rozpúšťa plaky a krvné zrazeniny v krvných cievach, srdcových bunkách a pľúcnom tkanive. Pri pokusoch na králikoch sa pozoroval pokles krvného tlaku o 17%.

Nájdená tinktúra voskového moku a použitie v strave. Koniec koncov, ak má človek nedostatok lipázy, tuky sú predbežne uložené na bokoch a páse. Obnovenie lipázy tinktúrou voskových molí - a obezita, ako aj choroby z prebytočných tukových potravín - mŕtvice, cholesterolové plaky a vaskulárna blokáda - budú preč.

Použitie tinktúry voskového moku na rakovinu

Účinnosť finančných prostriedkov pri liečbe rakoviny je priemerná. Tinktúra lariev sa v tomto prípade málo lieči. Iba ona:

  • zabíja voľné radikály;
  • zlepšuje metabolizmus:
  • posilňuje imunitný systém, uľahčuje jeho prácu na ničení baktérií a vírusov (zbavuje ich ochranného obalu).

Je možné užívať tinktúru z lariev voskového moku na prevenciu a regeneráciu z chemoterapie.

Použitie tinktúry lariev na srdcové ochorenia

VF Bakaneva vo svojej dizertačnej práci zverejnila záver, že liečba tinktúrou voskového moku stimuluje kontraktilnú aktivitu srdca o 55%, a atria - o 20%, pretože obsahuje kyslé peptidy z prirodzenej potravy lariev - tmavé voskové sushi. Tiež tinktúra včelieho očného vločiek chráni srdce počas predávkovania srdcovými glykozidmi. Vlastnosti srdca boli testované na žabách - v nich sa zvyšuje odolnosť srdcového svalu voči toxickému účinku strofantínu.

Na prevenciu srdcových ochorení môžete užívať 30 kvapiek 2-krát denne počas jedného mesiaca

Aplikácia tinktúry voskového moku pri tuberkulóze

V niektorých nemocniciach sa so súhlasom pacientov infúzie na larvách mora používajú ako dodatočný liek na ochorenia pľúc, vrátane tuberkulózy. Laureát Nobelovej ceny Ilya Mechnikov experimentálne potvrdil, že tráviaci enzým lariev štiepi ochrannú voskovú vrstvu Kochových tyčiniek (pôvodca tuberkulózy). Sú však schopné len mladé larvy, staré neprevracajú baktérie tuberkulózy. Homeopath S.A. Mukhin zistil, že infúzia včelieho moru napĺňa pľúca, ktoré sa konzumujú tuberkulózou živým tkanivom.

Na liečbu tuberkulózy sa liek užíva 2-krát denne v pomere: 40 kvapiek ráno (v ťažkej forme sa môže dávka zvýšiť až na 45 kvapiek, ale postupne sa má zvyšovať) a 40 kvapiek večer v kombinácii s propolisovou tinktúrou 20% pol hodiny pred jedlom.

Vosková tinktúra pre cukrovku

Inzulín sa produkuje v pankrease, a to je časť gastrointestinálneho traktu, ktorý naše tinktúry zaobchádza veľmi dobre. Výťažok z včelieho moru možno vyliečiť:

  • Diabetes typu 1 je nedostatočná tvorba inzulínu pankreasom. Moth infúzia lieči celý tráviaci trakt, vrátane pankreasu.
  • Diabetes 2. typu - zhoršená funkcia inzulínového receptora v dôsledku obezity. Lipáza z infúzie rozkladá tuky a ďalšie látky obnovujú metabolizmus a odstraňujú prebytočný cukor.

Použitie tinktúr v gynekológii

Pôsobenie tinktúry voskového můra je založené na vlastnostiach tráviaceho enzýmu - serínovej proteázy - na rozbíjanie obálok vírusov a baktérií (aj plastov!). Škodlivé mikroorganizmy sú zbavené ochrany a ich imunitné bunky sa ľahko zničia.

Aplikácia tinktúry včelieho moru počas tehotenstva

Pred tehotenstvom môžete piť tinktúru, aby ste zlepšili tón hladkých svalov maternice, takže nie sú žiadne slzy a ľahší pôrod. Vo vosku je veľa železa - anémii možno predísť tinktúrou včelích lariev.

Počas tehotenstva lekári neodporúčajú experimentovať s akýmikoľvek populárnymi liekmi, inak môžete poškodiť plod.

Použitie tinktúr v športe

Vo vedeckom výskumnom inštitúte športu (Moskva) bola na cyklistoch testovaná príprava lariev voskových molí. Zvýšili hmotnosť a silu svalov, zvýšili protistresovú aktivitu organizmu. Dúfame, že v blízkej budúcnosti táto užitočná tinktúra nebude pripisovaná dopingu.

Adaptogenicita (odolnosť voči fyzickej námahe) bola tiež testovaná na samcoch potkanov. Jedna skupina dostala extrakt z lariev mory, inú skupinu - len 40% etanolu. Kontrolované každých 5 dní počas mesiaca - organizované plávanie s 20-gramovou záťažou. Extrakt včelieho moru potvrdil účinnosť.

U potkanov sa tiež testoval zvýšený metabolizmus a energia - opäť úspešne.

Ako užívať včelí vosk moth tinktúra pre dospelých a deti

Osobitná pozornosť by sa mala venovať tomu, ako správne užívať vosk, pretože je to ešte liek (aj keď populárny) a liek sa musí užívať v súlade s režimom. V jednom alebo dvoch krokoch si nevšimnete a nedostanete žiadne vylepšenia. Vezmite si tinktúru, ktorú potrebujete kurz.

dospelí:

  • začať s 1 lyžičkou raz denne;
  • potom - 2 lyžičky. za deň;
  • maximálne - 1 polievková lyžica. lyžica 3 krát denne.

Je lepšie nezriediť a nemiešať s jedlom.

Deti - niekoľko kvapiek, zriedené vodou alebo niečo príjemné. Počas tehotenstva a dojčenia môže plod poškodiť aj niekoľko kvapiek, veľké dávky a alkohol.

1 kvapka na 1 rok života dieťaťa. Aplikuje sa dvakrát denne počas mesiaca.

Trvanie celého kurzu závisí od toho, či chcete niečo vyliečiť alebo prevziať tinktúru na prevenciu. Pri liečení dávky lieku a trvaní prijatia bude vyššie. Minimálna doba na užívanie tinktúry je najmenej 3 mesiace. Čo sa týka dávky lieku, závisí od hmotnosti pacienta. Vzorová tabuľka pre výpočet sa nachádza v návode na použitie.

Maximálny účinok prijímania tinktúry sa dosahuje, ak nie je okamžite prehltnutý, ale umiestnený pod jazyk.

Formy uvoľnenia

Včelí tinktúra je možné objednať online:

  • Mukhina „Vita“ balzam - bylinné tinktúry s extraktom z lariev;
  • Rachkovov balzam "Vitamedin", obsahujúci med s extraktom z lariev,
  • komplexná droga "Galeryn".

Iné formy sú známe:

  • Sušený exkrementový vosk;
  • Tinktúra výkalov;
  • Čapíky s extraktom lariev a propolisom pre gynekologické problémy.

A samozrejme, použitie v homeopatii - každý homeopat má svoje vlastné.

Kontraindikácie pre použitie tinktúry z mol

Posledná vec, ktorú potrebujete vedieť o tinktúre včelieho moru je kontraindikácie:

  • Alkoholizmus.
  • Akútne ochorenia tráviaceho traktu.
  • Individuálna neznášanlivosť na zložky (najmä ak ide o zmes s bylinkami).

Nezasahujte do alkoholových roztokov s liekmi. Nenahrádzajte lieky prípravkami na larvy! Začnite užívať malé porcie a pozorne sledujte stav tela!

Recenzia voskových mol

Vzali sme problém zbierať niekoľko recenzií o tom, čo sa stane so zdravím po užití voskovej tinktúry. V skutočnosti existuje omnoho viac, ale pre všeobecné pochopenie obrazu by to malo stačiť. Ak sa náhle tieto recenzie nebude stačiť, potom stačí zadať do vyhľadávača "tinktúra vosk moth recenzia" a presvedčte sa sami.

„Som unavený z toho, že som chorý. Od tohto mesiaca začal posilňovať imunitný systém. Posadila sa na posilnenú diétu - viac čerstvej zeleniny a ovocia, a na základe odporúčania svojej babičky si kúpila tinktúru voskového mora. Povedala, že nebude mať zima. Čoskoro Nový rok, ale ja som nikdy chytil za studena! Ďakujem, babička))) "

Maria Viktorovna, 45 rokov:

„Jeden z našich priateľov má včelín. Počul som o okraji môjho ucha o magických vlastnostiach tinktúry voskového můry. Začal som sa zaujímať, prečítať si recenzie na internete a rozhodol som sa ho požiadať, aby zhromaždil pár lariev v pohári, ak je to možné. Tinktúra pripravená sami, nič zložité o tom. Prijímam tinktúru len do jedného mesiaca, ale už som si všimol, že som sa začal prebúdzať a spať v noci oveľa lepšie! "

"Nádherný liek na prechladnutie a kašeľ." Je to škoda len v lekárňach nie je tak ľahké nájsť. Nepamätám si, kedy sa posledný krát podarilo.

Recenzie lekárov sú oveľa menej nadšené, ale je to pochopiteľné. Hlavným princípom lekára - nič zlého. A 90% z týchto tinktúr je domácich. Kto a čo sa tam mieša, nie je známy.

Neodporúčam používať tento pochybný liek na liečbu závažných ochorení, ako je tuberkulóza alebo onkológia. Hovorím z vlastnej skúsenosti (pracujem ako lekár viac ako dvadsať rokov): ľudia, ktorí podstupujú triky liečiteľov, trávia drahocenný čas, počas ktorého môžu podstúpiť komplexnú liečbu a zlepšiť svoj stav.

Žiadna farmakologická spoločnosť sa nezaoberá uvoľňovaním extraktu alebo tinktúry voskového moru. Výrobok je možné zakúpiť iba vo včelárskych farmách, či už samotných motýľov, alebo hotovom výrobku.

Ak sa rozhodnete užívať tinktúru voskového moku, poraďte sa so svojím lekárom. Horšie z toho jednoducho nebude. Ešte lepšie, nechápete vôbec!

Moth vosk moth recenzie a kontraindikácie

Vosk Mole Recenzie

Pridané: 01.03.2017. Zobrazenia: 4,395.

Na internete, časopisy, noviny, veľa spätnej väzby na príjem vosk moth. Rozhodli sme sa zhromažďovať všetky recenzie na našich webových stránkach a kategorizovať ich. Sme si istí, že budete spokojní.

Voskový mol na tuberkulózu

Lena (10. 5. 2015). „Včera som dostal kontrolný obrázok - výsledok je veľmi dobrý, vyriešilo sa 70%, zostalo len jedno malé zameranie.

A to aj napriek tomu, že som vypil extrakt voskovej mory po dobu kratšiu ako 2 mesiace (počnúc 22. júlom). Môj spánok sa zlepšil, moja nálada sa zlepšila, získal som niekoľko kilogramov.

A od budúceho týždňa ma prevedú na ambulantnú liečbu (budem chodiť raz týždenne na tabletky). Manžel a syn tiež pijú voskový mol na profylaxiu. “

Alena (10.12.2013). “Už 1,5 roka som chorý na pľúcnu tuberkulózu. Alergie idú na lieky proti TBC a pečeň sa okamžite posadí. Rok bojoval s chorobou s tými tabletkami, ktoré sa viac či menej priblížili, len sa zhoršilo, objavila sa deštrukcia.

Videl Medvedka a ASD - všetko k ničomu, nebola pozitívna dynamika. Akonáhle začala brať tinktúru z mora, zničenie bolo zatvorené. Na štvrtý mesiac pijem tinktúru voskového mola. Cítim sa jednoducho skvele. Dcéra opäť Diaskintest hyper, ale všetky testy sú dobré.

Prešiel k alergistovi, všetky testy prešli, žiadne alergie. A imunoglobulín sa valí. Phisiaisia ​​sa rozhodli, že ide o bežnú alergiu, a nezačala dieťa napĺňať viac tabletkami. Ale stále jej dávam kvapku, nikdy neviete, je lepšie byť v bezpečí. Najmä pre imunitu nebolí.

Prestali bolieť. Ak sa objaví kašeľ a snot, potom maximálne dva dni.

Alexander (09/09/2014). „V polovici decembra 2013 som bol v ambulancii vo veľmi ťažkom zdravotnom stave privedený do ambulancie s tuberkulózou, a ja som bol nesený na podlahe na nosidlách. Po niekoľkých týždňoch sa to zlepšilo. Prežil. O mesiac neskôr som sa dozvedel viac o tej najhoršej veci.

V deň 3, ako to dali, moja pravá noha stiesnená. Zastaviť Hung. Vo februári bol identifikovaný MDR +. Jedna vec v tom čase potešila: Office -. Od februára o víkendoch požiadal o domov. Od polovice marca som prešiel na ambulantnú liečbu. A ešte jedna nešťastie - paraproktitída.

Toto je choroba, ktorá ma priviedla a zatiaľ je to trochu nepríjemné. Všeobecne platí, že kytice.

O extrakte z voskových molí: začalo sa užívať, ako sa odporúča, s niekoľkými kvapkami začiatkom júna. Prvý mesiac až do ostreľovania, zatiaľ čo chorý. Na druhej strane - áno, áno, posuny sa prejavili. Začal chodiť s paličkou. Niečo na pomoc mame s domácimi prácami. V treťom mesiaci - ešte lepšie.

Chemoterapia tuberkulózy trvala a pokračovala. V prípade: tuberkulóza infiltrátu flura v hornom laloku ľavého pľúca s dezintegráciou. Potom to bolo horšie - vojenská tuberkulóza, kolaps pokračoval. Dala 2. skupinu zdravotného postihnutia.

V polovici augusta videli fibrózu ľavej pľúcnej a pravej pneumosklerózy, ktorá sa zdala zlepšiť... poslaná do MSCT. A ach môj bože! Zjazvenie vláknitej dutiny bez rozpadu! Dokonca aj môj lekár TB bol s takýmto pokrokom prekvapený a spokojný. Od januára do teraz mbt-. Od marca bývam doma.

Predbežný výsledok: všetko dohromady prinieslo takýto výsledok. Vosk je veľmi, veľmi dobrý. Ukazovatele analýzy HIV budú hlásené neskôr, ako nájomné. Ale podporujem ďalšiu revíziu - iný pacient - ovplyvňuje to lepšie. Paraproktitída je takmer preč. Noha pomaly tréning. Jazdím sám. Dokončujem stavbu domu.

Od mája v máji - v budúcnosti sa dostanem k zdravému. Boj o život a zdravie pokračuje. A najdôležitejšie želanie pre tých, ktorí sú na križovatke - musíte veriť! Verte v seba. A budeš v poriadku.

Nina S-Va (04/07/2015). „O diagnóze„ INFILTRATÍVNY LEFT LUNG TUBERCULOSIS, ZALOŽENIE “sa dozvedeli po narodení tretieho dieťaťa dňa 23.10.2013. Dostal som túto infekciu, keď som bol tehotný bez imunity. Lekári mi dali podmienku: buď v nemocnici, alebo dieťa v patológii. Odišiel som do Khanty-Mansiysk, vzal som si manžela domov.

V nemocničnom horore, niektorí narkomani, väznici a biče, normálnych ľudí je málo. Vypil som ich pilulky, a zábery a kvapkadlá, jedlo je hrozné, podmienky nie sú. Povedali mi, aby som klamal aspoň šesť mesiacov, napísal som vzdanie sa liečby, šiel domov s otvorenou formou, neboli žiadne zlepšenia. V nemocnici je morálne ťažké, nie všetko písať. Potom, čo ležal 2 mesiace, stratil váhu na hrôzu.

Kým bola v nemocnici, čítala všetko o tuberkulóze a prečítala si o tomto lieku - voskovom móte (ohnisko). Vo februári 2014 som začal piť voskový extrakt, prestal som piť pilulky, pretože Cítila som sa od nich ešte horšie a boli tam silné kŕče. V novembri 2014 mali fotografie vo vaňovej dispenzári dobré výsledky, menovali KT.

Pri CT vyšetrení sa škvrna významne znížila, ale zostala. V apríli mi povedali, že ma preniesli do skupiny 3. Moje dieťa sa narodilo zdravé, vďaka Bohu. Mimochodom, pijem 25% extraktu z voskového mora, najskôr kvapkami podľa očakávania, potom len okom. Piť pekné a skvelé, čo spôsobuje chuť k jedlu. Všetky zdravie a všetko najlepšie.

Najdôležitejšou vecou nie je zúfalstvo, ale tiež som si myslel, že táto veta je choroba, ktorá jednoducho vylieči dlhšie ako iné. Čoskoro sa dobre. "

Anfisa I. (06/14/2014). „V júli 2012 objednaná tinktúra voskového moru. Chcem vám poďakovať za takýto úžasný liek. Môj manžel bol diagnostikovaný s tuberkulózou a cukrovkou v rovnakom čase, v júni 2012 mu bol predpísaný chemoterapeutický liek, inzulín.

Stratil 15 kg, liečba bola hrozná, pilulky boli podávané na pitie v hrsti 5-10 kusov, a museli ste piť všetko naraz pred sestrou. V dôsledku toho sa začali akékoľvek vedľajšie účinky: chrbát, žalúdok, obličky a pečeň boli neznesiteľne poškodené, tablety neboli vždy absorbované, tinktúru som si objednal na vlastné riziko a približne v auguste sme začali liečbu.

O dva mesiace neskôr sa môj manžel začal cítiť omnoho lepšie, v novembri pomaly začal chýbať prášky a v decembri ich prestal piť. Vo februári podstúpil röntgenové vyšetrenie a pre analýzu analyzoval spúta, výsledky boli všetky negatívne.

Mimochodom, k prekvapeniu lekárov, s diabetes mellitus - a on sa zotavil len za 8 mesiacov, a liečba bola predpovedaná najmenej 1 rok. Uplynuli dva roky, teraz objednal infúziu, chceme piť na prevenciu a udržanie imunity.

Voskový můra na bronchitídu

Elena (02/14/2014). “Keď sme mali vnuci a presťahovali sa, aby sme s nami žili, ani som si nevedela predstaviť, že by som nechala všetky studené a vírusové choroby detí prejsť cez mňa. Jeden a pol roka neprestali byť všeobecne chorí. ORZ, chrípka, bronchitída, pneumónia, slabosť, dýchavičnosť, takže druhé poschodie sotva stúplo.

Celkovo sa celý rozpadol. A to aj napriek skutočnosti, že som veľmi aktívna osoba, všetko beží a všetko je jednoduché, ale je to také zlyhanie. Keď röntgenové lúče našli jazvu na pľúcach. Povedali, že to vyzerá, že tuberkulóza začína, ale potom sa všetko uzdravilo. Možno sa to stalo od zmeny bydliska, žil 45 rokov na Sachalin a 14 rokov žijeme v Kubane.

Najstaršia dcéra žije s nami, z určitých dôvodov nikdy nedostala žiadne očkovanie a imunitný systém postupne úplne klesal. A teraz mi moja staršia sestra povedala o tinktúre voskového mora. Pijem voskový mol po dobu 7 mesiacov a dávam svoju dcéru 5 mesiacov.

Výsledok je: Nikdy som nebol chorý, aj keď som vyskočil takmer nahý vonku (náklady na súkromný dom). Vnuci sú chorí, nemáme staršiu dcéru. No, mal som tiež veľa sily a druhý deň, k mojej veľkej spokojnosti, zúčtovania snehu na ulici som si uvedomil, že nemám absolútne žiadnu dych. Dcéra tiež prestala bolieť.

Čakám na leto, pretože v kubánskom regióne som alergický na kvitnutie ambrózie, ale naozaj verím, že s pomocou tinktúry môžem prekonať toto ochorenie. “

Margarita (14. 6. 2014). „Vypil som extrakt z voskových molí na 3 mesiace. Teraz som sa rozhodol pozastaviť na 2 týždne. Predtým som strávil 3 mesiace pitím islandského machu s mliekom na noc.

Moja bronchitída s astmatickou zložkou sa mi nikde neodstránila, ale ja ani na jar, ani v zime som nebol chorý ani nepil antibiotiká.

Cítim sa istejšie a je tu nádej na liek... Jednoduché kvapky, ale účinok je obrovský! “

Voskový mol na kardiovaskulárne ochorenia

Alexander Stanislavovič (31. august 2012) „Mám 60 rokov. Z týchto 25 kalendárnych rokov som slúžil v námorníctve. Kapitán Rank 2 je teraz v dôchodku. Služba je v podstate spojená s jadrovou loďou.

Po prepustení pracoval v obchodných štruktúrach na rôznych manažérskych pozíciách. V roku 2007, uprostred emocionálneho stresu, utrpel prvý infarkt. Nanešťastie som neurobil žiadne závery správne a v dôsledku toho som dostal druhý infarkt, približne za rovnakých podmienok.

Počas rehabilitácie a po rehabilitácii s pomocou mojej manželky som čítal veľa literatúry. V tomto bode som sa rozhodol o mojej ďalšej liečbe.

S Božou pomocou, cez odber vzoriek, som prišiel na kombináciu miernej fyzickej námahy, liečby s bylinkami a extraktom voskových molí. Cítiť sa dobre. “

Inna (04/02/2014). „Pred niekoľkými mesiacmi som mal tachykardiu. Pulz prešiel každý deň na 100. Plus vysoký tlak. Neustále nad 90. Snažil som sa hľadať príčiny, snažil som sa vyrovnať s vlastnými, liečených ľudovými liekmi. Ale uvedomil som si, že bez beta-blokátorov nemôžem.

V čase, keď som sa dozvedel o požiari, dôsledne som pil Atenolol, čo ma samozrejme nepáčilo. Potom, čo som začal brať tinktúru voskového můry, čakal som na sľúbený 10. deň. Je napísané, že 10-dňový príjem mothbone znižuje tlak o 10-15%. Ale zázrak sa nestal.

Tachykardia tam stále bola a môj nižší tlak stále vyskočil. Pokračoval som však v prijímaní tinktúr. A po troch týždňoch užívania na štvrtý týždeň som si uvedomil, že Atenolol nie je potrebné brať. Spočiatku som si myslel, že to bola len nehoda. Ale aj v piatom týždni bol pulz a nižší tlak v normálnych medziach.

Teraz môžem s istotou povedať, že to bolo od prijatia voskovej mory, že všetko sa vrátilo do normálu. Pah-pah-pah.

Vosková močovka pre onkológiu

Elena Ivanovna má 60 rokov. Požiar som si kúpil náhodne, keď som išiel do lekárne na bronchiálne lieky (pretože mám chronickú bronchitídu) a šiel som do obchodu s včelími produktmi na ceste.

Rozhodol som sa urobiť bez antibiotík tentoraz. A nestratili sa. Už druhý deň sa dalo ľahšie dýchať. Kvôli chorobe som nemohla ísť do príbuzného v inom meste.

Tretí deň som však pocítil nárast sily a kúpil si lístok.

Tento relatívny kašeľ spôsobil zhoršenie zápalu priedušiek. Po večernom večernom zápale sa jej stav zlepšil a druhý deň ráno sa jej kašeľ znížil so spútom. Po 7 dňoch bol kašeľ úplne preč.

Ognevke dala svojej tete (91 rokov), ktorá mala kašeľ, ten deň sa cítila lepšie.
Ďalší bratranec dal Ognevke laryngitídu a to naozaj pomohlo. O niekoľko dní neskôr išla pracovať. Som veľmi rád, že som našla Ognevku a rozhodla som sa ju vziať! Pocit veľmi veselý! Odporúčam všetkým, aby si tento prírodný liek!

Svetlana Ilyinichna - 76 ročná (v dôchodku). Beriem Ognyovka-tinktúru a Ogniyovka-mumiyo na 2 mesiace. Pri chôdzi zastavil udusenie. Znížený tlak zo 180 na 150. Prestala piť veľa piluliek. Stalo sa to veľa energie. Vylepšená pamäť. Prešiel kašeľ, zbavený makroty pľúc. Práca srdca sa zlepšila.

Nina má 62 rokov. Pylyunkov vyliečil chronickú bronchitídu. Kašeľ prešiel za 30 minút. Zima prestala bolieť. Firestrike v obchode je veľký dopyt.

Vladimir Ivanovič - 68 rokov (po masívnom infarkte začal brať Ognyovku).

Cítil som zlepšenie v deň 10, to bolo ľahšie dýchať, moje srdce začalo pracovať lepšie, moja nálada zlepšila, môj krvný tlak sa vrátil k normálu, lekári v poslednej dobe diagnózy aneuryzma, krvný obraz zlepšil: cholesterol a cukor znížil, hemoglobín zvýšil. Manželka Nina Semyonovna, po užití Fireworm, začala lepšie spať, zvyšovala energiu, bolesť v nohách počas artrózy klesala.

Nikolai má 61 rokov. Prijímam oheň na jeden rok. Spočiatku som bol veľmi pochybný, ale počúval som priateľa a kúpil si ho. Vylepšená vízia, pamäť. Listy hlienu dobre. Preč únava sa zdala veselá. Neexistujú žiadne kontraindikácie. Dávam dieťaťu.

Olga Nikolaevna - 64 rokov (lekár). Ognyovku poznala a používala v časoch Sovietskeho zväzu. Dnes, každý tretí pacient Mytológie používa Fire Trap.

Používam pri ochoreniach priedušiek, s kineziou pľúc, s ochoreniami kardiovaskulárneho systému a mozgových ciev.

Funguje skvele pre normalizáciu spánku a regeneráciu buniek u starších ľudí, čistí cievy. Dokonale pomáha fajčiarom odstrániť hlien.

Fedulova Tatyana Nikolaevna. Pijem Ognevku šesť mesiacov. Trvalo trpel bronchiálnou astmou. Teraz mám menej chladu. Tlak sa vrátil do normálu.

Nikolaev Sergey Jurevič. Boli 4 infarkty. Po treťom príjme Ognevky zmizla dýchavičnosť, srdcové arytmie zmizli a nohy prestali ubližovať. Odmietnuté pilulky. Firestrike funguje veľmi efektívne.

Oľga. Som matka dvojčiat. Trpí chronickou únavou. Po dvoch týždňoch užívania Fireblowu sa pridalo veľa energie. Stačilo na všetko. Bolesti hlavy a závraty zmizli. Odporúčam každému, aby si vzal Ognyovku.

Kuznetsova Lyubov Nikolaevna. Pľúcny zápal, zanechané jazvy na pľúcach, znížená imunita. Lekári nemohli pomôcť, lieky nepomohli. Po dvojtýždňovom kurze sa oheň začal cítiť skvele.

Nikolay má 65 rokov, Tatiana má 62 rokov. Nikolay: Vyskytli sa problémy s vysokým krvným tlakom. Po 10 dňoch užívania Fire-mumiyo tlak klesol zo 180 na 140. Tatyana: Po jednom kurze sa stala aktívnejšou, znížila sa jej krvný tlak, zvýšila sa jej pracovná kapacita.

Súvisiace záznamy

Vosk: recenzie lekárov, kontraindikácie

Roztoč sa nachádza všade, kde sa chovajú včely, preto nie je možné nazvať výrobok nedostatkom. Okrem toho, včelári niekedy sami nevedia, ako sa vyrovnať s mrzutým motýľom: tento škodca je schopný zničiť celú rodinu včiel.

V ľudovom lekárstve sa však používa voskový mol: spätná väzba lekárov, kontraindikácie a rozsah tohto nezvyčajného liečiva bude určite zahrnutý v tomto článku.

Poďme sa pokúsiť zistiť, ako sa voskovej mostike podarilo vstúpiť do zoznamu liečebných prostriedkov tradičnej medicíny.

Kontraindikácie na použitie voskového můra, alebo skôr tinktúry z neho, sú minimalizované, na druhej strane, spätná väzba od lekárov vás robí zázrakom: stojí za to experimentovať s týmto nástrojom?

Paradoxne, v priebehu rokov používanie molí na lekárske účely nebolo presne stanovené, aké sú jeho výhody. Hlavným argumentom je, že v tráviacom systéme motýľa je nejaký enzým, ktorý rozkladá bacil tuberkulózy.

Tento enzým ešte nebol stanovený, čo znamená, že nie je potrebné hovoriť o liečivých vlastnostiach produktu. Podľa posudkov lekárov, vosk moth nemá žiadny terapeutický účinok.

Niektorí včelári sú špeciálne zapojení do chovu voskového moru. Pokiaľ je to vhodné, môžu posudzovať iba skúsení včelári.

Použitie včelích produktov je omnoho vyššie ako pochybný účinok motýľa parazita. Avšak pri liečbe tuberkulózy nemá vosk mol.

Lekári sú zmätení: ak to nie je placebový efekt, ako môžu pacienti s tuberkulózou rýchlo zotaviť elixír z lariev voskových molí?

Tinktúra voskového moku: mechanizmus účinku a prípravy

Čo môže byť užitočné vosk mólo: recenzie lekárov nemožno nazvať utajenie, aj keď kontraindikácie použitia finančných prostriedkov sú veľmi skromné. Pre tinktúru si alkohol alebo vodku. Obvykle živé zrelé húsenice vylejú etyl v pomere 1:10. Koncentrácia mladých lariev sa môže zvýšiť.

Predpokladá sa, že v nich je prítomný potrebný enzým v menšom množstve. Výsledné suroviny trvajú 10-14 dní. Podľa posudkov včelárov, výrobok vo veku najmenej jeden mesiac má dobré vlastnosti. Užívajte denne 20 kvapiek pred jedlom.

V počiatočnom štádiu môže byť dávka znížená, aby sa zabránilo možným alergickým reakciám a iným vedľajším účinkom.

Skromné ​​kontraindikácie a vysoká, hoci neoverená, účinnosť, aby pacienti zažili voskový mol na seba, aj keď spätná väzba od lekárov ohľadom tohto lieku nie je v prospech vosku mol. Aké sú výhody tohto produktu a aký je jeho rozsah?

Ako už bolo uvedené, terapeutické liečivo bude užitočné na tuberkulózu. Môže sa tiež použiť ako súčasť komplexnej liečby pri liečbe:

  • ateroskleróza,
  • prostatitis,
  • reprodukčných porúch u žien
  • nádorových ochorení
  • nervové poruchy
  • kardiovaskulárne ochorenia,
  • akékoľvek ochorenia dýchacích ciest,
  • Chlad a chrípka.

Je potrebné poznamenať, že mólo vosku prispieva k normalizácii cholesterolu, má antifungálne vlastnosti, normalizuje hormóny. Liek sa ukázal ako účinný pri liečbe trofických vredov.

Tinktúra pomáha v boji proti herpes vyrážkam a kandidóze. V zložení elixíru sa našli biologicky účinné látky vo vysokej koncentrácii.

Prispievajú k rýchlemu uzdraveniu v pooperačnom období a po chorobe.

Lekári preskúmajú voskový můra a kontraindikácie jeho použitia

Priame kontraindikácie použitia liehovín na báze voskových molí sú ulcerózne lézie pažeráka a žalúdka.

Nezneužívajte tinktúru počas tehotenstva, aj keď v neskorších obdobiach je dovolené použiť kompozíciu, aby ste sa zbavili neskorej toxikózy.

Alergické reakcie a hepatitída sa tiež považujú za kontraindikácie použitia terapeutického činidla.

Nie je potrebné počítať s pozitívnym ohlasom od lekárov. Obvykle dávajú negatívne hodnotenie metód populárnej liečby, a vosk mólo nie je výnimkou.

"Ak nie je zneužitý, potom môžete použiť"

Myslím, že alkohol tinktúra na larvy vosk motýľ je úplne k ničomu pre zdravie. Chemické zloženie lariev nebolo plne študované a nie je možné hovoriť o vedecky dokázanom terapeutickom účinku.

Okrem toho, liek je ponúkaný iba vo forme alkoholu, čo znamená, že je jednoducho neprijateľné, aby niektorí ľudia používali voskový mol. Ale ak človek verí v prospech výrobku, potom najčastejšie ho dostane.

Nevylučujem použitie elixíru v kombinácii s inými liekmi na indikácie, ale len v miernych množstvách a len v neprítomnosti priamych kontraindikácií.

"Prečo nie len prehltnúť kvôli zdraviu!"

Po mnoho rokov praxe musel človek veľa vidieť od svojich pacientov: niekto verí v urinoterapiu a niekto používa extrakt z húsenice. Pravdepodobne nie je možné úplne odstrániť neznalosť v mysliach ľudí. Tinktúra lariev parazitického motýla nemôže priniesť praktické zdravotné prínosy bez ohľadu na to, čo sľubujú výrobcovia „čarovných“ elixírov.

Voskový mol - 2 účinné recepty a všetko o aplikácii mol

Voskový mol je všetkým včelárom známy ako najhorší špinavý pes. Nazýva sa aj včelí mory. Samotný motýľ nie je nebezpečný pre úle, ale jeho larvy sú skutočným klamom. Jedia perga, med, vosk a dokonca aj drobné včely. Bez ohľadu na takúto povesť je stále veľa využitia a zisku.

Voskové liečivé účinky

Staletá prax jeho používania ľudovými liečiteľmi svedčí o použití ohniska. Vosk je známy už od čias dávnych civilizácií.

Záujem o tento biogénny stimulátor, ktorý nezomrel, dokazuje, že skutočne pomáha vyrovnať sa aj s najzávažnejšími patológiami.

Chemické zloženie mory je veľmi bohaté a rozmanité, je spôsobené tými produktmi, ktoré hmyz absorbuje v štádiu larvy. Voskový mol je bohatý na tieto prvky:

  • peptidy;
  • mastné kyseliny;
  • proteíny a sacharidy;
  • serotonín a acetylcholín;
  • sacharidy;
  • rastový faktor s nízkou molekulovou hmotnosťou;
  • ióny draslíka, zinku, železa, selénu, fosforu, medi a iných kovov.

Okrem toho veľké voskové mory a larvy obsahujú komplexy proteín-peptid. Tieto látky zastavujú rast a reprodukciu gramnegatívnych baktérií. Roztoč je prírodná surovina, z ktorej sa môžu vyrábať bezpečné a účinné lieky. Tieto lieky majú nasledujúce vlastnosti:

  • urýchliť metabolizmus;
  • majú kardioprotektívny účinok;
  • normalizovať krvný tlak;
  • urýchliť výmenu energie;
  • vykonávať antimikrobiálne, antibakteriálne a antimykotické účinky;
  • normalizovať hladiny cukru v krvi;
  • majú regeneračné vlastnosti;
  • zlepšenie zloženia krvi;
  • urýchliť transport krvi;
  • zlepšiť spánok;
  • stimulovať mužské a ženské reprodukčné systémy.

Voskový extrakt - liečivé účinky

Často sa stretáva vysoko koncentrovaný extrakt na báze alkoholu. Tento liek je netoxický. Extrakt z voskových molí má také prospešné vlastnosti:

  • má silný antibakteriálny účinok;
  • reguluje kardiovaskulárny systém;
  • stabilizuje glukózu a cholesterol;
  • má antioxidačné účinky;
  • vykonáva intoxikáciu tela;
  • znižuje prejavy zmien súvisiacich so starnutím obyvateľstva;
  • obnovuje štruktúru tkanív.

Tinktúra voskového moku - liečivé vlastnosti

Tento liek má miernejší účinok ako extrakt. To však neznamená, že je menej účinný. Tinktúra lariev voskového mora má bohaté chemické zloženie, takže má nasledujúce terapeutické vlastnosti:

  • zvyšuje duševnú a fyzickú výkonnosť;
  • zlepšuje metabolické procesy;
  • posilňuje obranný systém tela;
  • má priaznivý vplyv na emocionálny stav;
  • stimuluje zvýšenie svalového tkaniva;
  • normalizuje krvný tlak;
  • zlepšuje fungovanie srdca a obehových systémov.

Vosková móta - aplikácia v tradičnej medicíne

Ognevka sa teší veľkej obľube medzi priaznivcami alternatívnych terapií. Častejšie sa predpisuje vo forme extraktov a tinktúr. Takéto lieky sú predpísané pre vnútorné aj vonkajšie použitie.

Hoci voskový mol je široko používaný v tradičnej medicíne, niektorí lekári (priaznivci tradičných metód liečby) sú voči tomuto nástroju skeptickí.

Považujú to za úplne zbytočné a dosiahnuté výsledky predpisujú placebo efekt.

Na druhej strane iní lekári predpisujú voskový mol ako pomocné terapeutické činidlo.

Domnievajú sa, že lieky, ktoré obsahujú bičík, sú skutočne účinné za predpokladu, že pacient striktne dodržiava predpísané dávkovanie.

Diskusia a kontroverzia okolo tohto úžasného nástroja pokračuje dodnes. To je celkom normálne, pretože vedci stále študujú svoje liečivé vlastnosti.

Voskový extrakt - aplikácia

Tento liek má širokú škálu použitia. Výťažok z včelieho ohňa je predpísaný na liečbu takýchto chorôb ako:

  1. Tuberkulóza a pľúcne ochorenia. Účinné látky tohto liečiva majú škodlivý účinok na Kochov prútik. Okrem toho liek urýchľuje proces hojenia poškodených tkanív. Ďalší extrakt sa aktívne používa pri liečení plesňových ochorení pľúc: tieto patológie sú komplikácie, ku ktorým dochádza po priebehu chemoterapie.
  2. Kardiovaskulárne ochorenia. Po užití tohto lieku sa znižuje frekvencia a počet záchvatov dýchavičnosti, zlepšuje sa výkon elektrokardiogramu. Liek sa môže užívať na krátkodobé alebo dlhodobé kurzy. Pri dlhodobom užívaní (viac ako 1,5 roka) je zaznamenaná pozitívna dynamika zmien v myokarde.
  3. Liečba a prevencia zmien súvisiacich s vekom, ku ktorým dochádza v tele. Poznamenáva sa, že po 10-dňovom podaní extraktu sa pozoroval trvalý pokles krvného tlaku (klesá asi o 10%). Aktívne sa používajú extrakty a sušené larvy v kozmetike. Sú pridávané k rôznym prostriedkom proti starnutiu.
  4. Gynekologické ochorenia. Extrakt sa predpisuje na neplodnosť, toxikózu, placentárnu insuficienciu. Používa sa tiež na normalizáciu štruktúry endometria a zlepšenie krvného obehu v panvovej oblasti.
  5. Liečba adenómu prostaty. Účinok sa dosahuje v dôsledku prítomnosti kyseliny linolenovej, kyseliny linolovej a kyseliny palmitovej v extrakte. Užívanie tejto nápravy normalizuje produkciu testosterónu a zvyšuje pohyblivosť spermií.
  6. Liečba rakoviny. Účinnosť tohto lieku je spôsobená skutočnosťou, že larvy mora obsahujú cerraz. Vyrábajú túto látku, aby strávili voskové produkty včelárstva. Ak je ľudský imunitný systém slabý, je aktivovaný rozvoj rakovinových buniek. Majú tiež voskové škrupiny. Tserraza ničí ochranný "obal". Výsledkom je zastavenie vývoja nádoru.

Tinktúra voskového moku - aplikácia

Tento liek má širokú škálu použitia. Aplikácia Bee moth má nasledovné:

  1. Znižuje hladinu glukózy v krvi, preto sa tento nástroj používa pri liečbe cukrovky. Tento účinok sa dosahuje vďaka prítomnosti látky, ako je leucín v tinktúre.
  2. Vzhľadom na prítomnosť kyseliny linolovej tento liek znižuje hladinu cholesterolu.
  3. Používa sa na liečbu patologických stavov zažívacieho traktu (pankreatitída, kolitída, gastritída a podobne).
  4. Aminokyselinový lyzín a bioflavonoidy pôsobia na liek antivírusovo a antibakteriálne. Vezmite tento liek sa odporúča počas epidémie chrípky, rovnako ako na posilnenie imunitného systému.
  5. Vzhľadom na prítomnosť nukleozidov, peptidov, aminokyselín a nukleotidov v tinktúre, liek pomáha zvýšiť odolnosť organizmu. Odporúča sa, aby sa pred nadchádzajúcim intenzívnym zaťažením. Okrem toho táto "zmes" urýchľuje proces regenerácie svalov po ťažkej fyzickej námahe.
  6. Keďže tinktúra voskového moth je bohatá na tryptofán a fenylalanín, má priaznivý vplyv na emocionálny stav. Je predpísaný pacientom trpiacim depresiou, poruchou pozornosti a inými duševnými poruchami.

Voskové recepty

Liek je možné zakúpiť už v hotovej forme, ale v prípade potreby sa vyrába nezávisle. Proces výroby takejto „zmesi“ je jednoduchý. Mala by sa používať iba včelie móla, ktorá sa nachádza v štádiu larvy a ešte sa nezmenila na kuklu.

Takíto jedinci majú bohaté chemické zloženie, takže sa považujú za užitočnejšie. Okrem toho by sa mali používať len tie larvy, ktoré sa našli v úli. Jedli prírodné produkty: voštiny, med, vosk.

U lariev pestovaných za umelých podmienok, menej užitočných vlastností.

Tvorba extraktu z voskových mol

Tento liek má vysokú koncentráciu účinných látok. Doma pripravte 20% extrakt z lariev voskového moru. "Zmes" s rovnakým obsahom "hlavnej zložky" možno zakúpiť od apitherapist alebo včelára. Okrem toho, na vlastnú prípravu lieku bude potrebné 70% etylalkoholu.

Ako urobiť extrakt?

  • voskový mol - 150 g;
  • 70% alkoholu - 500 ml;
  • varená studená voda - 170 ml.
  1. Starostlivo vybrané larvy sa umiestnia do sklenenej nádoby a nalejú sa do alkoholu.
  2. Misky sú utesnené a dopravené na tmavé miesto po dobu 2 týždňov.
  3. Obsah nádoby denne pretrepávajte.
  4. Po 14 dňoch sa extrakt prefiltruje a zmieša s vodou.
  5. Potrebný hotový výrobok skladujte v sklenenej nádobe v chladničke. Dĺžku liečby a odporúčané dávkovanie určuje lekár.

Koncentrácia tohto liečiva je 10%. Pre jeho prípravu s použitím 70% alkoholu a neuklivshiysya larvy. Je žiaduce, aby veľkosť húsenice neprekročila 1,5 cm, tinktúra voskového moku nie je vystavená tepelnému spracovaniu, pretože pri zahrievaní sa stráca väčšina hodnotných látok. Stand Tento liek by mal byť pri izbovej teplote.

Včelí žihadlo - tinktúra

  • larvy - 10 g;
  • 70% alkoholu - 100 ml.
  1. Voskový vosk sa umiestni do tmavej sklenenej misky a naplní sa alkoholom.
  2. Kapacita upchať a odoslať na tmavom mieste.
  3. Každý deň sa musí zmes dôkladne pretrepať.
  4. Po 10 dňoch je tinktúra pripravená. Pred použitím sa musí vypustiť. Hotový liek uchovávajte v chladničke. Pite podľa predpisu lekára.

Použitie extraktu alebo tinktúry je možné nielen v boji proti určitej chorobe, ale aj ako profylaktické činidlo. V druhom prípade sa frekvencia prijímania "zmesi" znižuje na 1 čas za deň.

Pred odobratím tinktúry z masti v boji proti určitej chorobe by mal byť pacient vyšetrený lekárom. Lekár podľa výsledkov predpíše individuálny režim lieku.

Wax Mole vs. Oncology

Vezmite si tento liek by mal byť kurzy. Trvanie jedného je mesiac, potom by ste mali mať 2-týždňovú prestávku. Vosk môže zvýšiť účinok protirakovinových liekov, takže spolu s ním musíte piť aj iné lieky. Tým sa zvýši účinnosť liečby. Tu je návod, ako vziať extrakt z voskovej mory na rakovinu:

  • jednorazová dávka pre dospelých - 5 kvapiek na 10 kg hmotnosti (pre dieťa mladšie ako 14 rokov - 1 kvapka za rok života);
  • musíte piť pol hodiny pred jedlom;
  • frekvencia príjmu - trikrát denne.

Voskový mol na tuberkulózu

Tento liek sa má užívať pod dohľadom lekára. Neodporúča sa tinktúra voskového moku: liečba sa má vykonávať pomocou extraktu. To je spôsobené tým, že táto má nižšiu koncentráciu alkoholu, takže liek je viac kompatibilný s inými liekmi predpísanými na liečbu tuberkulózy. Musíte piť drogu takto:

  • jednorazová dávka pre dospelého je 4 kvapky na 10 kg hmotnosti (pre dieťa mladšie ako 14 rokov, 1 kvapka za rok života);
  • frekvencia príjmu - 3 krát denne;
  • konzumovať pol hodiny pred jedlom alebo 2 hodiny po jedle;
  • pijete mesiac, potom po dvojtýždňovej prestávke pokračujte v liečbe.

Kašeľ moth

Liek sa má užívať pod dohľadom lekára. Extrakt z voskových molí by mal byť opitý takto:

  • jednorazová dávka pre dospelého je 2 kvapky na 10 kg hmotnosti (deti mladšie ako 14 rokov - 1 kvapka za rok života);
  • nápoj by mal byť 20 minút pred jedlom;
  • frekvencia príjmu - 2-3 krát denne;
  • Liečebný cyklus sa pohybuje od 14 do 21 dní.

Voskový Mole akné

Pri riešení podobného problému sa liek používa externe. Hoci veľký vosk mólo môže pomôcť akné, je najlepšie použiť extrakt z lariev. Malo by byť zmiešané 2 lyžičky tohto lieku s 2 lyžice. lyžice 33% vodného roztoku dimexidu. Táto zmes utrite postihnutú oblasť 2-3 krát denne. S touto kompozíciou môžete vytvárať obklady a nechať ich 5-7 minút.

Vosk - kontraindikácie

Takýto liek je veľmi užitočný. Moth wax moth má však takéto kontraindikácie:

  • individuálna neznášanlivosť;
  • obdobie laktácie;
  • detí do 3 rokov.

Kardiovaskulárne prostriedky Flame tincture - review

Prvýkrát mi môj kolega odporučil prestrelku. Vedľa nás je - Honey House. Tam prirodzene predávajú všetky možné včelie produkty a iné netradičné domáce lieky. Tam ho kúpila.

Spočiatku, včelári tohto ohňa - voskový mol, myslím - neboli veľmi šťastní. Hlavným škodcom včelín je však ukladanie mrakov vajec, z ktorých sa larvy vyliahnu. Ale aj oni našli aplikáciu. To je veril, že od staroveku - v Grécku a Egypte. Voskové larvy - podľa inštrukcií - sú jedinými tvormi na Zemi, ktoré môžu stráviť včelí vosk.

Je známe, že náš vedec Mechnikov venoval veľkú pozornosť voskovému moru, keď pracoval na vytvorení lieku proti tuberkulóze.

Nie je náhoda, že extrakty a tinktúry voskových molí sú považované za najlepší liek na liečbu tuberkulózy. Zdalo sa mi trochu zvláštne, že tu bola umiestnená ako kardiovaskulárny prostriedok...

„Ognevka“ sa však nazýva univerzálnym liekom pre všetky choroby. Vynikajúci imunomodulátor. Ak opäť veriť inštrukcie, pomáha pri rôznych ochoreniach - od bronchitídy až po adenóm prostaty a očné ochorenia.

Vhodné na vonkajšie použitie - na edém, zápal. A - v kozmetike.

Larvy voskových molí sú teraz špeciálne pestované a na ich spracovanie existujú špeciálne techniky. Extrakt obsahuje enzýmy, nukleotidy, peptidy, látky podobné serotonínu, stopové prvky, vitamíny, lipidy a mastné kyseliny. Všeobecne - veľa všetkých užitočných pre telo.

Môj kolega mi poradil "Flaming Dusk", ako často trpí akútnymi respiračnými infekciami na posilnenie imunitného systému. Ona sama tvrdí, že ak cíti prístup zima - požiar - kvapkajúca - a všetko prechádza okamžite. Ale nie zlé a piť celý kurz, ako je uvedené v pokynoch, tri alebo štyri mesiace. Vzhľadom je to taká tmavá tekutina. Možno pridať do vody, na čaj.

Pila som dva mesiace. Nevšimol som si žiadne zvláštne zázraky v mojom tele. Tak, tam boli niektoré pomalé prechladnutie. Ale nie moc chorý. Koná oheň, či iní majú nejaké právomoci... Všeobecne platí, že účinok nie je konkrétne pochopený. Snažil som sa experimentovať s manželom a synom. Ale ani tu nie je jasné. Začal padať zle - kvapkajúci oheň. Niekedy - po dvoch alebo troch dňoch, ARD ustúpil, niekedy - nie.

Vo všeobecnosti pokračujeme v štúdii.

Predávajú Ognyovku inú (veľa Altaj) a na rôznych miestach v Moskve, ktorú videla nielen v Honey House, ale aj v malých stánkoch v nákupných centrách typu „City“. Cena je tiež odlišná, fľaša 50 ml stojí okolo 400-450 rubľov. Dosť dlho.

Plameň voskový mol

Systematicky prijímame tinktúru hasičov s celou rodinou (vrátane šesťročného syna) dva roky za sebou. Kurz začíname v mimosezónnych obdobiach, keď sa zhoršujú všetky druhy vírusových ochorení. Užívame ju len raz denne, ráno pred jedlom.

Zmiešam jednu čajovú lyžičku strelných zbraní do sto gramov akejkoľvek tekutiny, šálku čaju a nie je tam žiadny alkoholický zápach ani nepríjemné chuťové pocity. Experimentálne sme zistili, že v dôsledku tinktúry voskového móru sa vírusové ochorenia buď nelepia vôbec, alebo prechádzajú vo veľmi ľahkej forme.

Ak skôr moja rodina mohla byť chorá dvakrát alebo trikrát za rok, teraz je to najviac krát, a potom sme sa dostať s miernym strachom. Imunita sa občas zvýšila, je to zrejmé. Sám som si všimol, ako problémy so srdcom zmizli. Mám vegetatívno-vaskulárnu dystóniu, teda tachykardiu, občas ma bole srdce.

So strelnými zbraňami všetko šlo hladko. Už nie som nervózny z maličkosti, stal som sa oveľa pokojnejším a racionálnejším. Spánok sa vrátil do normálu, výkon sa zvýšil. Srdce prestalo rušiť, určite to poteší. Čítal som, že ohnivá guľa znižuje tlak.

Zdá sa mi, že ho vyrovnáva, pretože ako hypotonický som nikdy nevidel známky vyššie ako 9050, a teraz je takmer normou 11070.

O ognevku čítať niekde na internete. Objednal som si najprv v granulách, potom tinktúru, druhá možnosť je efektívnejšia a v kombinácii je všeobecne vynikajúca.
Okrem normalizácie tlaku a srdcovej frekvencie, bolesť hlavy sú úplne preč, kvalita spánku sa zlepšila, a telo bolo všeobecne posilnené a očistené, ako by som sa cítil o pätnásť rokov mladší, úžasný výsledok.

Trpím záchvatmi hypertenzie a pravidelne užívam zápal, niekedy s prestávkami. Tento nástroj sa pre mňa stal skutočnou spásou.

Droga má v skutočnosti špecifickú chuť, ale vôbec nie nauzeu a môžete si na ňu postupne zvyknúť. Chcem okamžite upozorniť potenciálnych spotrebiteľov, že by ste si ich mali kúpiť iba od výrobcu na oficiálnych stránkach. Pociťujú obrovský dopyt po tomto lieku od pacientov, mnoho rozvedených ľudí sa rozviedlo. Preto buďte opatrní a prajeme vám všetko dobré zdravie.

Ako pochybnosť, pretože pôsobí takmer okamžite. Po prvej recepcii som pocítil prudký nárast sily, rozhodol som sa, že ak bude efekt pretrvávať, kúpim si Ognevku znova.

Beriem doslova pár kvapiek tinktúry ráno, a na obed som si granulované múmie, nerozpúšťajte ju vo vode, ale jednoducho dať do úst a piť.

I žuť čo najviac starostlivo tak, aby granule premeniť v prášku, je len 6 kusov v pohári, ale je dosť pre mesačný kurz, ak ho použijete pre pár s tinktúrou, môžete si vziať len 2 za deň. Smack, že kvapky, že granule celkom špecifické.

Je to pocit, že výrobok je prirodzený, pachuť je prerušená plátok citrónu, je potrebné, ako tinktúra na alkohol. Tiež som si všimol, že keď sa hrdlo zasekne, stojí za to žuvať pár granúl a snažiť sa ich prehltnúť bez vody, okamžite sa rozplynie boľavé hrdlo, nie sú potrebné žiadne spreje, lízanky a iné chemikálie.

Prírodné zložky vynikajúco pracujú s baktériami. Po príjme, hrdlo začína horieť, ako by som sa snažil jód. Pálenie je dostatočne silné, takže neodporúčam konzumovať veľa granúl naraz, maximálne dve. Z minusov, fľaša tinktúry nemá zátku, pipetu a iné veci. Musíte sa prispôsobiť, aby ste odkvapkali správne množstvo a nepreháňali to.

Od detstva, nemám rád múmie, ale to, čo nemožno urobiť pre zdravie. Žuvacie granule, ako je odporúčané, sa ukázalo byť mimo moju silu, tak som len umyť vodou. S tinktúrou veci sú trochu horšie, t.

chuť výraznejšie. Všetky moje utrpenia však nie sú zbytočné - tlak už viac neskočí a cítim sa lepšie, postupne sa začal vracať do jogy, ktorá bola predtým opustená.

Neviem, či je to spojené s testom požiaru, ale všimol som si, že je ľahšie zapamätať si nové slová, keď sa učíte po nemecky, je pre mňa jednoduchšie sústrediť sa na nový materiál, nemusím ho niekoľkokrát prečítať.

Skúšala som Ognevku Mumiye v granulách. Tri týždne užívania lieku na dobré výsledky: predchádzajúce prudké tlakové prepätia už dávno zmizli, srdcová frekvencia sa vrátila do normálu, bolesti hlavy zmizli. Od pádu som nikdy nemala nachladnutie a môj všeobecný blahobyt sa veľa zlepšil, pretože hladiny cukru sa vrátili do normálu.

Zloženie Ognevky bolo úplne bezpečné a nespôsobovalo vedľajšie účinky z gastrointestinálneho traktu. Veľmi spokojní. Náklady mi tiež vyhovujú.

Mumiyo je priradený takmer zázračné liečivé vlastnosti. V granuliach som skúšala tinktúru aj múmiu. Prijať alebo / alebo. Spoločne nemá zmysel. V skutočnosti je to rovnaký výrobok v rôznych formách uvoľňovania.

Granuly sú koncentrovanejšie, ale telo ich absorbuje dlhšie, a okamžitý účinok by nemal čakať. Tinktúra okamžite vstúpi do tela vo svojej finálnej forme, potom sa efekt prejaví rýchlejšie. Pijem kurzy 30-45 dní.

Obzvlášť pravdivé v období jesene a jari, kedy sú vírusy, nedostatok vitamínov a iné požitky takmer nevyhnutné. Chorý menej, cítim sa skvele.

Obzvlášť sa mi páčilo, ako žalúdok začal pracovať! Žiadne kŕče, nadúvanie a ťažkosť. Môj tlak je zvyčajne nízky a nemôžem ho zvýšiť pomocou plameňa. Prírodný liek, dokonca aj v sovietskych rokoch, známy všetkým. Od kde takéto ceny úprimne nerozumiem.

Okrem toho sú nádoby veľmi malé. Super mega cool efekt od neho a nikdy nebude. Ak ste chorý, mumiyo nebude liečiť. A tak, kvôli prevencii, prečo nie. Stručne povedané, nemám žiadne nadšenie, ale stále hovorím pozitívne. Ak nie ste alergický, stojí za to vyskúšať.

Na liečbu komplikácií z pneumónie použila tinktúru ogni. V kombinácii s elektroforézou a terapeutickými dychovými cvičeniami sa mi podarilo konečne zbaviť sipotu a dýchavičnosti asi za 2 týždne. Raz denne spracujte jednu polievkovú lyžicu.

Musí byť povedané, že alkohol tinktúra a musel "maskovať" vôňu všetkými druhmi prostriedkov, takže v práci, Boh zakázal, oni si nemysleli, že som bol pitie. Chuť je pomerne kolísavá. Ale čo robiť. Účinnosť ako prvá. Liek pôsobí postupne, nečakajte z neho okamžité výsledky.

Prvé zlepšenia som cítil asi 3-4 dni po začiatku recepcie. A každý deň sa ľahšie dýchalo, až do úplného uzdravenia. Okrem odstránenia hlavného problému, ognevka zlepšila môj celkový stav. Stal som sa menej unavený.

Moja hlava sa bolela omnoho menej často, aj keď skôr, pri každej zmene počasia, nasledovala hrozná migréna.

Chcel by som dať hodnotenie 4,5 / 5, ale tinktúra nemá veľmi príjemnú chuť, ktorá vás núti vziať pol bodu, ale celkovo sa tento liek v mojom prípade ukázal z veľmi dobrej strany.

Ihneď som si kúpil alkohol tinktúru a kapsuly, skontrolovať účinok každého doplnku som začal brať kapsuly každý druhý deň, a potom tinktúra.

Ihneď poviem, že liehovinová tinktúra je tak povzbudzujúca, že by som ju neodporúčala užívať v noci, vo všeobecnosti po tinktúre som sa cítila viac povzbudená ako kedykoľvek predtým a to je za mojich 45 rokov. Manžel trvalo len pár dní, potom povedal, že má problém so stoličkou začal a on hodil recepciu.

Osobne som si nič také nevšimol, všetko s mojím GI traktom zostalo normálne. Tinktúra je veľmi chutná, vonia po korení, farba je bohatá na bronz, sfarbí vodu nažltnutou farbou.

Postupom času, aby som sa zbavil nepríjemnej pachuti tinktúry, začal som žuť na citrónovom kline, inak bol nepríjemný zápach z úst, takáto tinktúra bola veľmi koncentrovaná. Kapsuly nemajú prakticky žiadny významný účinok, s najväčšou pravdepodobnosťou majú kumulatívny účinok.

Dúfam, že v komplexe sa obe prísady zbavia tlakových rázov a neustálych prechladnutí. Zatiaľ pozitívne výsledky sú vyjadrené len v tom, že som sa stal oveľa menej unavený a má príjemnú ľahkosť v mojom tele, aj moja nálada sa zlepšila, možno je to len placebo... Ale dúfam, že príjem má priaznivý vplyv na moje srdce.

Milujem prírodné prostriedky na prevenciu chorôb. Srdce pobrežia je obzvlášť opatrné a blízko sa tiež stane, že sa vyhodia rôzne inžinierske siete. Plameň a múmia je môj obľúbený a osvedčený nástroj. Mala na neho a mamu a otca aj babičku jej manžela kúpila takú fľašu. Kupujem hlavne tinktúru, príjem je oveľa pohodlnejší.

Tinktúra funguje aj upokojujúco a je opitá ľahšie ako ten istý valerián alebo valoserdin. Vezmem si pol lyžičky ráno a večer, kým neplánujem zvýšiť dávkovanie, aj keď výrobcovia píšu, že si ho môžete vziať s plnou lyžičkou. Vadí mi to, že tinktúra je alkoholická, podľa toho, ako sa cítite, keď si vezmete tinktúru.

Tam je dokonca nejaká horkosť.

Po chvíli som sa dozvedel, že ogniye je tiež skvelý imunostimulátor. Všimol som si, že po začatí liečby som nikdy nebol chorý nachladnutím alebo chrípkou, ale tlak stále skákal.

Niekedy srdce príde na 50, hlava bolí, ale akonáhle si vezmete tinktúru, všetko sa vráti do normálu. Fľaša trvá mesiac, s malým množstvom, pravidelne sa používa.

Nástroj je vynikajúci a čo je najdôležitejšie, je prirodzený a vhodný pre osoby v každom veku. Dal som solídne top päť.

Zatiaľ nikto nepoložil otázky. Vaša otázka bude prvá!

Granátové jablko: Zloženie, kalórie, dávky a poškodenie zdravia mužov, žien a detí

NogiHelp.ru